Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 635 recepten
voor 4 personen Voor het deeg: 500 gr bloem 1 theelepel gedroogde gist 4-6 eetlepels melk 2 eieren zout 2 theelepels suiker 4 eetlepels boter Voor de vulling:[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de spiesjes 8 satéstokjes, 15 min in water gelegen 2 lamsfilets (300-400g) Olie Peper en zout Voor de yoghurtsaus 3 grote[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 1 ui, fijngesneden 1 rode chilipeper, zonder zaadjes en kleingesneden 3 eetlepels olie 500 gr verse spruitjes 1,5 eeltpel milde[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 80 ml zonnebloemolie 2 uien, in stukjes 8 eetlepel kerriepoeder 1 1/2 eetlepels komijnpoeder 4 theelepel gemalen kurkuma 1 1/4[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 500 gram kruimig kokende aardappelen 500 gram gekookte rode bietje zout, peper 1 goudreinet 2 middelgrote uien 150 gram spekreepjes 0f meer[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 theelepels boter 1 theelepel gedroogde basilicum of 1 eetlepel verse basilicum, fijngesneden 1 bakje cherry tomaten 1/2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 2 eieren 4 plakjes bacon 150 gr verse spinazie, gespoeld en gescheurd 50 gr verse champignons, in schijfjes 150 gr verse[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 2 courgettes 300 g half-om-halfgehakt 6 gedroogde tomaten op olie (fijngesneden) 1 eetlepel gedroogde Provençaalse kruiden 1 blik[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetlepels chili-olie 2 teentjes knoflook 3 chilipepers 500 gr kipfilet, in blokjes 1 1/2 theelepel ruwe rietsuiker 1 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlRecept uit een oude Tip (augustus 1990!) en nog steeds smaakt dit erg lekker. Voor 2 personen: 1 ui, 1 el boter, 1 blik gepelde tomaten, 4 el chilisaus, 2 tl[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comKalfslappen in blokjes gesneden peper & zout ui & knoflook kruidnagel gemberpoeder mosterd laurierblad flesje bruin bier bruine suiker tutti frutti[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen ± 450 gr varkenshaas 250 g champignons 2 fijngesneden uien 1/2 rode en een 1/2 groene paprika ½ flesje bockbier kruidnagel,[...]
Bron: smulweb.nl100 g aardappelen 75 g bloem 1 dl melk 2 eieren zout en peper 1 tl suiker ¼ ui 1 el olijfolie 1 potje kaviaar lompviseieren 1 potje crème[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 3/4 stevig, landbrood van 1-2 dagen oud, in stukjes van 2-4 cm gescheurd of gesneden 1 gele paprika, in stukken 5 eetl. extra[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 1.5 kg appels (friszoet (bijv. breaburn), geschild) 2 el suiker 1 schaal kippenpoten (zonder rugstuk (1 kg)) 1 el paprikapoeder 1 pak[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 1 kleine Chinese kool ½ blikje (200 gr) mandarijnen 2 eetlepels mayonaise 2 eetlepels yoghurt 1 eetlepel citroensap snufje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 1 kg zuurkool (zak à 500 g) 200 g crème fraîche (beker) 2 el grove mosterd 2 tl suiker 2 friszoete appels (bijv. elstar) 50 g boter zet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 6 450 gr aardappelen, ongeschild en schoongeschrobd 1 ei 1 kleine ui, in vieren gesneden 2 eetlepels bloem 1 eetlepel zachte boter[...]
Bron: allrecipes.nl1 kg. aardbeien, 1 kg. suiker, 1 thl. vers gemalen grove peper Voorbereiding Aardbeien van de kroontjes ontdoen. NIET WASSEN, (dan is de smaak weg). zijn ze[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetl. mirin (zoete rijstwijn) 2 theel. sesamolie 2 theel. suiker ½ verkruimelde gedroogde chilipeper 1 grote komkommer, in[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen - 600 gr. kipfilet, - 400 gr. Thaise aubergines (of gewone) - handvol Thaise basilicum (of gewone) - 2 rode pepers, - 1 blik kokosmelk, - 2[...]
Bron: smulweb.nlMagere hamlappen ketjap ui,blik tomatenpuree.teentje knoflook azijn suiker aardappelmeel boter en peper Hulpmiddelen Wajang pan of braadpan houten lepel[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 10 675 gr kipfilets, in blokjes 1 eetlepel rode wijnazijn 1 theelepel kristalsuiker 1/2 theelepel zout 1/2 theelepel versgemalen[...]
Bron: allrecipes.nl