Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 181 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1 grote sjalot, fijngesneden 1 eetlepel witte bloem 100 ml crème fraîche 100 ml port 400 gr verse morieljes 800 gr[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1/2 dl. witte port 2 dl. appelsap 100 gr. bruine suiker 1/2 tl. gemalen kruidnagel 100 gr. rozijnen 2 mandarijnen in partjes 2-3 el.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Handpeer in 8 schijfjes serranoham, 8 plakjes 100ml Griekse yoghurt paar saffraandraadjes 1 teen knoflook gehakt beetje citroensap scheut[...]
Bron: smulweb.nlvoor 16 personen 400 g ardenner paté of wildpaté - 2 rollen bladerdeeg - 1 ei - 2 rode uien - 1 dl frambozenazijn - 1/3 dl port - 50 g zuiker -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1200 gram ossehaas, 30 gram gedroogde morieltjes,4 dl rode port, 1 sjalot, 70 gram boter, 3 dl jus de veau ( kalfsfond). Voorbereiding 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kalfskoteletten peper, zout 1 tl. paprikapoeder 75 gr. boter 4 vleestomaten 4 el. verse ricottakaas 1 el. olijfolie 1 dl. witte port[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 1 Alle jus van het gebakken vlees 1 borrelglaasje rode Port 1/2 flesje kookroom 2 lepels acacia honing Naar behoeven water[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen Old Amsterdam in blokjes roggebrood in sneetjes Amsterdamse mosterd een pot Amsterdamse uitjes een paar blaadjes bleekselderij Bereidingswijze[...]
Bron: smulweb.nlKies niet meer dan vijf soorten kaas en reken op in totaal 100 gram kaas per persoon. Roodkorstkaas: Port Salut of chaumes grand caractère[...]
Bron: smulweb.nlKies niet meer dan vijf soorten kaas en reken op in totaal 100 gram kaas per persoon. Een mooie combinatie is: zachte, verse geitenkaas (bettine blanc kernhem[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen ? 4 wildzwijnsteaks a 200 gr ? 125 ml port ? 2 theelepels grove mosterd ? enkele peperkorrels ? versgemalen peper ? 125 gr witte druiven ? 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 Eendenborstfilet van circa 200-250 gram pers tuk 2 eetlepels boter 75 gram sjalotjes, fijngehakt 120 ml kippenbouillon 8 Kersen (mag[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 kilo aardappels (kruimig) 1 zak wijnzuurkool (500 g) 2 schaaltjes varkensfiletlapjes (a ca. 250 g) 4 plakken biologische ham (ca. 100 g)[...]
Bron: ah.nlvoor 2 personen 400cl droge witte wijn, 200 cl port,150 gr gorgonzola, teentje knoflook en 400 gr oude Hollandse kaas. Bereidingswijze Breng de wijn aan de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Lamsbout paprika aubergine champignons ui knoflooktenen 5 ,tomaat aardappel rozemarijn thijm olijfolie rode port peper en zout Hulpmiddelen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen - 2 zakken verse cranberries (340 gr. per zak) - 275 gr. donkerbruine basterdsuiker - 2 pers sinaasappels - 5 kruidnagels - 200 ml. rode port[...]
Bron: smulweb.nl