kippenragout jamie oliver | aspergesoep jamie oliver | citroentaart recept jamie oliver | receta vispotje | zuurkool ovenschotel met fruit | bananenbrood broodbakmachine | recept citroentaart jamie oliver
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder knoflook

Gevonden 146 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Zuurkoolstamppot met kabeljauwfilet

Ingrediënten 2 x 750 g iets kruimige aardappelen (geschild) 1 pak kabeljauwfilet (400 g, diepvries) 1 el mosterd 75 g geraspte jonge kaas (zakje 175 g) 1[...]

Bron: ah.nl
Suggesties voor het Kerstdiner

Amarettoparfait met kaneelsiroop Borrelhapjes: 1. Gebakken geitenkaasjes 2. Canapé met tomaatjes en feta-pesto 3. Bladerdeeg-zalmhapje 4. Crostini met[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com

De Librije - Zwolle

Ik geef toe: het is al weer even geleden, maar ik wil u graag toch nog even laten meegenieten van onze lunch bij De Librije in Zwolle. Het werd niet alleen[...]

Bron: eetplezier.blogspot.com
De Wouwse Tol - Bergen op Zoom

Na een semi-zakelijk dagje Gouda vol hectiek, zoeven de Man en ik rond half vijf snel richting Zeeland. Met in ons achterhoofd de afspraak om half acht. Geen[...]

Bron: eetplezier.blogspot.com
Give Away - Topkoks voor Thuiskoks

Topkoks voor Thuiskoks is een boek met 52 wereldgerechten. De recepten zijn afkomstig van beroemde chefs zoals: Sergio Herman, Jonnie Boer, Herman den[...]

Bron: eetplezier.blogspot.com
De Librije - Zwolle

Ik geef toe: het is al weer even geleden, maar ik wil jullie graag - in de herhaling - nog een keer laten meegenieten van onze lunch bij De Librije in Zwolle.[...]

Bron: eetplezier.blogspot.com
Het Vissershuis - Burgh-Haamstede

In de zomermaanden is het gebruikelijk dat het Vissershuis elke dag van de week volledig bezet is. Reserveren is dan ook een vereiste hier. Treffen wij het[...]

Bron: eetplezier.blogspot.com
De Kromme Watergang - Hoofdplaat

Denken jullie nu alsjeblieft niet meteen dat een lunch bij een **sterrenrestaurant dagelijkse kost is voor Man en mij. En al helemaal niet op een blote (lees:[...]

Bron: eetplezier.blogspot.com
Suggesties voor het Kerstdiner

Borrelhapjes: 1. Gebakken geitenkaasjes 2. Canapé met tomaatjes en feta-pesto 3. Bladerdeeg-zalmhapje 4. Crostini met prosciuotto, geitenkaas en vijgenjam 5.[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
gemarineerde gegrilde kabeljauw met[...]

voor 4 personen 4 kabeljauw filet of andere witte vis of tonijn 50ml Mirin 4 nori vellen komkommer in lengte gesneden. 1 avacado dun gesneden 1 rode paprika[...]

Bron: smulweb.nl
Visburger met komkommer-yoghurtsaus

Ingrediënten ¼ komkommer 6 eetlepels yoghurtmayonaise (of 3 el yoghurt en 3 el mayonaise) 2 eetlepels bieslook ((vers of diepvries), fijngeknipt) 2[...]

Bron: ah.nl
Bladerdeegletter gevuld met pikante witvis en[...]

voor 4 personen 8 plakken bladerdeeg 400 g. kabeljauwfilet 2 losgeklopte eieren 5 eetlepel slagroom 3 eetlepels chilisaus 2 eetlepels bieslook 200 g. garnalen[...]

Bron: smulweb.nl
Poolse griet

voor 4 personen 4 grietfilets 2 gedroogde abrikozen 1 glas witte wijn 1 rode paprika vloeibare margarine zwarte peper 2 venkelknollen 1½ dl.[...]

Bron: smulweb.nl
Waterzooi van Noordzeevis (de Vlaamsche Pot)

voor 4 personen - 800 gr. gefileerde zeevis naar keuze bv. kabeljauw, wijting, schol, roggevleugel of botervis. - 4 langoustines, scheermessen, venusschelpen[...]

Bron: smulweb.nl
Gebakken Portugese kabeljauw

Ingrediënten Porties : 10 1 kg Portugese bakkeljauw (al 24 uur doorweekt en ontdaan van zout) het sap van 2 limoenen zout naar smaak 500 gr aardappelen,[...]

Bron: allrecipes.nl
Pikante kabeljauwmaaltijdsoep

Ingrediënten Porties : 4 2 takjes peterselie 2 takjes verse tijm 1 laurierblaadje een stuk bleekselderij van 7,5 cm 1 blik fijngesneden tomaten, circa[...]

Bron: allrecipes.nl
Visburgers

Voorbereidingstijd: 30 minuten plus 1 uur koelen Bereidingstijd: 10 minuten Voor 2 - 4 personen 500 g visfilet zonder vel (kabeljauw, gewoon die uit de[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Rodekoolstamppot met kabeljauw

Ingrediënten 1 kg aardappelen (kruimig) 2 el olie 1 rode ui (fijngesneden) ½ rode kool (in reepjes) 1 el honing 1 el rodewijnazijn 75 g boter 600 g[...]

Bron: ah.nl
Asperges met zalm

voor 4 personen Het gerecht is geen soep en ook geen ragout. Het zit er tussenin. Vooral in Belgie zijn dergelijke romige gerechten bijzonder geliefd. Neem[...]

Bron: smulweb.nl
Citroentagliatelle met gepocheerde zalm

Diner alleen. Helemaal niet zielig, maar juist een moment om het er even van te nemen. Want er moeten nog stomme losgetornde kledingstukken versteld worden[...]

Bron: mangerie.blogspot.com

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy