Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 169 recepten
Ik ben eigenlijk vreselijk druk met mijn stamboom. Ik zit dagelijks tot over mijn oren in verhalen over de VOC, de vreselijkste armoede in de Jordaan,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 8 1 kg. skreifilet met huid (winter kabeljauw) 500 gr. langoustine schalen olijfolie 2 tenen knoflook 30 gr. gesnipperde sjalot 30[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 5 personen Vulling: 500 gram visfilet (kabeljauw, koolvis, e.d.); 500 gram Garnalen 250 gram champignons 1 ui 1 groene 1 rode paprika pakje mihoen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kabeljauw filet of andere witte vis of tonijn 50ml Mirin 4 nori vellen komkommer in lengte gesneden. 1 avacado dun gesneden 1 rode paprika[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 plakken bladerdeeg 400 g. kabeljauwfilet 2 losgeklopte eieren 5 eetlepel slagroom 3 eetlepels chilisaus 2 eetlepels bieslook 200 g. garnalen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen 10 sjalotten 3 takjes verse rozemarijn 6 verse laurierbladeren 15 zwarte peperkorrels 2 Spaanse pepers 6 teentjes knoflook ½ liter[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 10 1 kg Portugese bakkeljauw (al 24 uur doorweekt en ontdaan van zout) het sap van 2 limoenen zout naar smaak 500 gr aardappelen,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 50 gr margarine 500 gr kokkels/mosselen 3 tenen knoflook (grote) 2 middelgrote uien halve gele of rode paprika 4 a 5 bouillon[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 kabeljauwhaasjes á 175 gram of 2 van 350 gram 3 sjalotten, fijngehakt 2 teentjes knoflook, gehakt 250 ml. slagroom 2 volle[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 14 175 g boter 2 uien, gesneden 2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 bosje fijngeknipte verse peterselie 2 blikjes (400 g elk)[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 2 x 750 g iets kruimige aardappelen (geschild) 1 pak kabeljauwfilet (400 g, diepvries) 1 el mosterd 75 g geraspte jonge kaas (zakje 175 g) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 1 el zonnebloemolie 4 lente-uitjes, fijngesneden 1 rode chilipeper, zonder zaden en in dunne schijfjes gesneden 2 stengels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el olijfolie, extra vergine 1 middelgrote prei, grofgesneden 1 ui, fijngesneden 4 teentjes knoflook, fijngesneden ½ groene[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 1/2 liter vis- of kippenbouillon 1 kleine ui, gehalveerd flinke snuf saffraan 3 eetl. olijfolie 2 grote tenen knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 600-800 g kabeljauwrug* (filet, zonder vel) 200 g zwarte pasta (met inktvisinkt) evt. 1 zakje inktvisinkt (viswinkel) persillade 1/2 bosje[...]
Bron: smulweb.nlDit heb je nodig: Voor de pannenkoeken: 6 volle eetlepels bloem; 300 ml. melk; 2 eieren; 1 eetlepel gesmolten boter (of olie); 1 mespunt zout; 1 mespunt[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 kg aardappelen (kruimig) 2 el olie 1 rode ui (fijngesneden) ½ rode kool (in reepjes) 1 el honing 1 el rodewijnazijn 75 g boter 600 g[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen Het gerecht is geen soep en ook geen ragout. Het zit er tussenin. Vooral in Belgie zijn dergelijke romige gerechten bijzonder geliefd. Neem[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten ¼ komkommer 6 eetlepels yoghurtmayonaise (of 3 el yoghurt en 3 el mayonaise) 2 eetlepels bieslook ((vers of diepvries), fijngeknipt) 2[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen De vis 800 gr kabeljauwfilets, schelvis of koolvis mag ook 1 kopje bloem 3 eieren 2 kopjes paneermeel 2 el halfvolle melk ¾ t zeezout[...]
Bron: smulweb.nl