Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 8 300 gr groene of bruine linzen 2 eetlepels olijfolie 2 middelgrote uien, fijngesneden 3 teentjes knoflook, fijngehakt zout en[...]
Bron: allrecipes.nlIn Italiaanse recepten wordt heel vaak als basis ' soffrito ' gebruikt. Soffrito betekent eigenlijk gewoon 'gefruit' en is vaak een mengsel van fijngehakte[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comHet AVG'tje, hoeksteen van de Nederlandse Keuken; Aardappels, Vlees en Groenten. Dikke is er groot mee geworden. 'Wat eten we vandaag ?', werd vroeger steevast[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlFrom the community garden I got 2 delicious spaghetti squashes. I never ate them before, I even just heard of them last year. Johan, the main gardener, knows[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comDit heerlijke simpele en lichte gerecht eet ik graag in deze overgangsperiode van winter naar lente, waar het, zoals nu, nog flink fris kan zijn. Er groeit nog[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comDit is een basisrecept om linzen te koken, zoals in Le Puy. De groene Le Puy linzen worden op een hoogte van 1000m gekweekt en zijn anders dan andere soorten[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comEen nieuwe maand, een nieuw Delicious magazine en het staat weer boordevol lekkere dingen ! Ik koos nu voor de linzenragù, die ik met tarwekorrels maakte ipv[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beDeze schitterende Belgische zomer, met zijn donkere, grijze luchten, zijn grauwheid, zijn regen, zijn hagel, zijn 15 minuten zon per week, doet een mens[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beDit heerlijke simpele en lichte gerecht eet ik graag in deze overgangsperiode van winter naar lente, waar het, zoals nu, nog flink fris kan zijn. Er groeit nog[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comQua kleuren sprankelt dit weer niet, maar daar moet je even doorheen kijken. Wel eens het gezucht van een vegetariër gehoord dat ze in een restaurant weer niet[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl