Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
voor 4 personen 1 gesn. ui 1 rode paprika ijn blokjes 250 gr. kipfilet in blokjes 3 tl zoete paprikapoeder 2 el tomatenpuree 2 dl yoghurt 1 el bloem 1 1/2 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Gepofte aardappelen 4 grote aardappelen (geschrobd) en 15 minuten gekookt 3 middelgrote uien (in dunne repen gesneden) 2 tl knoflookpoeder 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1½ kop griesmeel of papvlokken ½ kop geraspte kokos 2 tl. bakpoeder ½ kop vloeibare boter of margarine 2 eieren ½[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 stuk(s) Kipfilet 50 gram Ghee (Indiase boter) 100 gram Gepelde tomaten 50 gram Tomatenpuree 50 gram Sjalot 25 gram Gember 2 teentje(s)[...]
Bron: smulweb.nlDenken jullie nu alsjeblieft niet meteen dat een lunch bij een **sterrenrestaurant dagelijkse kost is voor Man en mij. En al helemaal niet op een blote (lees:[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 8 personen 1½ kop griesmeel of papvlokken ½ kop geraspte kokos 2 tl. bakpoeder ½ kop vloeibare boter of margarine 2 eieren ½[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Gepofte aardappelen 4 grote aardappelen (geschrobd) en 15 minuten gekookt 3 middelgrote uien (in dunne repen gesneden) 2 tl knoflookpoeder 3[...]
Bron: smulweb.nlHet recept van dit bordje Indiase vrolijkheid komt uit de Allerhande van maart. Thema van dit nummer is "op wereldreis". Gerechten van over de hele wereld dus.[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlToen ik er eindelijk toe kwam om mijn vacumeertoestel en sous-vide voor de eerste keer uit te testen ( klikkerdeklik voor mijn recept van dry aged beef),[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beBananen pannenkoeken zijn al een tijdje een hype en je komt ze overal op internet tegen. Als foodie moest ik ze natuurlijk proberen en wauw.. ik ben fan! Het[...]
Bron: zoetzuurtje.blogspot.nlVorig jaar proefde ik in Frankrijk een heerlijke dukkah. Ik heb hem toen in Nederland gemaakt volgens het recept van Annabel Langbein , maar die was lang zo[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDenken jullie nu alsjeblieft niet meteen dat een lunch bij een **sterrenrestaurant dagelijkse kost is voor Man en mij. En al helemaal niet op een blote (lees:[...]
Bron: eetplezier.blogspot.com'Van dukkah heb je nooit genoeg! Bewaar in afgesloten doos of pot en gebruik op labne, maar ook als dip met olijfolie, (doop stukje stokbrood in de olijfolie[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe tag die niet mag ontbreken op een foodblog. Pauline van Uit Pauline’s Keuken bedacht hem, talloze bloggers namen hem al over. En omdat tags ongeveer[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.beOnlangs vroeg ik op Facebook of er onder mijn volgers nog belangstellenden waren voor weekmenu's... De hoeveelheid reacties was overweldigend en de inhoud[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlAfgelopen week kreeg in via Amazon.com het nieuwste bakboek van Carole Walter: Great Coffee Cakes, Sticky Buns, Muffins & More . Great Cookies en Great[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.com