Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 90 recepten
Dit was weer een gevalletje waarbij Meneer en ik zaten te smullen, maar de kinderen mopperden over de chili-olie. En daar hebben ze wel een punt. Je moet wel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 12 250 gr rabarber, fijngesneden 100g suiker 275g bloem 1 theelepel baksoda 1/2 theelepel zout 1 theelepel kaneelpoeder 1/2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 9 6 stengels rabarber, in stukken van 2 cm 1 bakje aardbeien, ontkroond en in plakjes 250 gr suiker, apart te verwerken 75 gr[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 350 g eendenborstfilet 400 g penne of andere pasta 1½ zonnebloemolie 1 flinke teen knoflook, uitgeperst 2 el fijngehakte verse[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 1 (2.3 kg) varkensribstuk snufje zout en versgemalen zwarte peper naar smaak 6 gram gesneden verse salie 60 gram boter 2 tenen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 125 gr bloem snufje zout 75 gr koude boter, in stukjes gesneden 2 eetlepels koud water (of meer indien nodig) 250 gr suiker 40[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 310 gr bloem 1 theelepel zout 100 gr plantaardig bakvet (bijvoorbeeld plantaardige margarine) 115 gr koude boter, in blokjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 100 gr suiker 60 gr bloem 1 theelepel kaneel 55 gr gekoelde boter 1 kant-en-klare taartbodem (of maak dit recept ) 350 gr verse[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 9 370 gr in blokjes gesneden verse of bevroren rabarber 125 gr bloem 150 gr basterdsuiker 80 ml melk 45 gr boter, gesmolten 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Voor de köfte: 400g lamsgehakt 250g bulgur 1 middelgrote ui, geraspt ½ tl. pimentpoeder 1 tl. kaneel 2 tl. paprikapoeder 2 el.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 600 g rabarber, in kleine stukjes - 2 el suiker - 100 g boter, op kamertemperatuur - 130 g suiker - 1 tl vanille extract - flinke snuf zout -[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comYotam Ottolenghi en Sami Tamimi kennen we allemaal van de heerlijke kookboeken Ottolenghi Het Kookboek en Plenty (het laatste is alleen van Ottolenghi). Ik[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comDeze biscotti zijn niet de traditionele tandenbrekers, maar een zachtere variant van de Italiaanse koekjes. De naam zegt het al, het zijn koekjes die twee[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comDe eerste rabarber van eigen moestuin kon geplukt worden en niets is lekkerder dat de eerste rabarberstelen te gebruiken voor gebak. Voor moederdag heb ik[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.com