Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Waarom eigenlijk vasthouden aan een klassiek menu? Vegetarisch eten leent zich veel beter dan menu’s met vleesgerechten om meerdere kleine gangen te[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 10 personen 2 gestoomde makrelen 2 eetlepels Griekse yoghurt 2 eetlepels fijn gesneden bieslook Fijn gesneden appeltje Fijn gesneden rode ui Iets[...]
Bron: smulweb.nlTweede Kerstdag, maandag 26 december 2011; ik tref voldoende voorbereidingen voor het hoofdgerecht. Of eigenlijk doe ik dat al de avond van tevoren, wanneer[...]
Bron: mangerie.blogspot.comSoms dient een mens te schipperen. Tussen principieel gedachtegoed en ruimdenkendheid. Of tussen het doordeweekse, gezonde verstand en een onverklaarbaar[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comHerkenbaar? Van sommige dingen vraag je je af waarom je ze niet eerder hebt ontdekt. Pimentón of gerookt zout bijvoorbeeld. Dat was bij mij liefde op het[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlIngrediënten 1 rode ui (gesnipperd) 1 eetlepel olie gemalen koriander (ketoembar) 800 ml volle rode wijn 2 potten wildfond (of gevogeltefond, a 380 ml)[...]
Bron: ah.nlZijn jullie al in de Markthal in Rotterdam geweest? Architectonisch gezien indrukwekkend. Een bijzonder gebouw, groot en licht, waarin dus 'de eerste'[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlIs dit in 30 minuten klaar? Ik het dit niet getimed, en het moest ook niet snel gaan. Koken is relaxen, en stress hoort daar niet in thuis. Dat laten[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.beDe schelpen zijn beroemd geworden door de pelgrimsroute naar Santiago de Compostella, de coquillards (zoals de pelgrims genoemd werden)naaiden de platte kant[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlSoms dient een mens te schipperen. Tussen principieel gedachtegoed en ruimdenkendheid. Of tussen het doordeweekse, gezonde verstand en een onverklaarbaar[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comI read a recipe from Yotam Ottolenghi in the Guardian where he made roasted Brussels sprouts and made a beautiful salad with pomelo and star anise. Lately I[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comAl weer 5 jaar geleden plaatste ik dit recept van geroosterde spruitjes salade en nog steeds vind ik het een heerlijk gerecht voor de winter. Vol vitamine C[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comWie regelmatig Indiaas kookt, herkent het wel. Je hebt helemaal niets aan die kleine specerijenpotjes van de supermarkt. Wij kopen ook alle gangbare specerijen[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 450 gr kleine aardappeltjes (in schil) 1 rode en 1 groene paprika 2-3 eetlepels olie 350 gr kleine tomaatjes half bakje verse koriander of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 2 tot 3 aardappelen per persoon, creme fraiche, maggiplant of lavas aangevuld met bosje selderij, takje tijm; scheutje melk; de jus getrokken[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 450 gr kleine aardappeltjes (in schil) 1 rode en 1 groene paprika 2-3 eetlepels olie 350 gr kleine tomaatjes half bakje verse koriander of[...]
Bron: smulweb.nl