Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2 rode paprika's, in vieren gesneden en zonder zaden 225 g rauwe reuzen- of steurgarnalen, gepeld 500 g mosselen in de schelp,[...]
Bron: allrecipes.nlVul een gewelde pruim met: .een stukje fetakaas .een stukje geitenkaas .1/2 walnoot .kwark vermeng met fijngehakte pistachenoten en wat peper. Of wikkel een[...]
Bron: smulweb.nlvoor 1 personen 1 rijpe rode of gele paprika 1 grote boterham 1 el kappertjes op zout 6 zwarte olijven 1 grote rijpe tomaat 1 teen knoflook 20 gr geraspte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kilo mosselen 2 stuks prei, in dunne ringen gesneden 2 uien, in dunne ringen gesneden paar takjes bladselderij, grofgesneden 2[...]
Bron: smulweb.nlVul een gewelde pruim met: .een stukje fetakaas .een stukje geitenkaas .1/2 walnoot .kwark vermeng met fijngehakte pistachenoten en wat peper. Of wikkel een[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Gemarineerd: 1 bakje gekookte mosselen (150 g) 2 eetlepels kruidenolie peterselie-knoflook (flesje) 1 eetlepel citroensap zout en versgemalen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kilo mosselen 2 stuks prei, in dunne ringen gesneden 2 uien, in dunne ringen gesneden paar takjes bladselderij, grofgesneden 2[...]
Bron: smulweb.nlHoi allen! Op de blog van Marieke kwam ik de Tag de 50 foodvragen tegen (bedacht door Pauline ) en ik dacht, die vind ik leuk, laat ik ook eens een tag doen![...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlIngrediënten Gemarineerd: 1 bakje gekookte mosselen (150 g) 2 eetlepels kruidenolie peterselie-knoflook (flesje) 1 eetlepel citroensap zout en[...]
Bron: ah.nlBouillabaisse Bouillabaisse is een Frans gerecht wat door vissers werd gekookt op het strand Er werd vis gebruikt die niet verkocht werd Het is wel de bekenste[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlBasis: half l Bouillon (bij visgerecht visbouillon en bij vleesgerecht vleesbouillon gebruiken) 35 g bloem 35 g boter zout en peper Kappertjesaus: Half l[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kg. schoongemaakte mosselen 2 1/2 dl. droge witte wijn 1 kleine prei in ringen 1 kleine ui in stukken 6 takjes peterselie 4 takjes slderij 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300-350gr.bloem, 30-50gr.gist,beetje zout, 1 blik 400 gr. gepelde tomaten, 250-300gr. zeevruchten: (een mengsel van inktvis,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300-350gr.bloem, 30-50gr.gist,beetje zout, 1 blik 400 gr. gepelde tomaten, 250-300gr. zeevruchten: (een mengsel van inktvis,[...]
Bron: smulweb.nl