Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1 l visbouillon, bij voorkeur zelfgemaakte (zie bladzijde 24) ¼ tl saffraandraden 400 g mosselen in de schelp, schoongemaakt 100[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 stelen bleekselderij 1 venkelknol 1 ui 2 teentjes knoflook 4 eetl. olijfolie 1 envelopje safraandraadjes 1 laurierblad 1 takje tijm 1 glas[...]
Bron: smulweb.nlDeze gegratineerde mosselen met chorizo zijn een superlekker borrelhapje voor een feestje of doen het erg goed als voorgerechtje. Er gaan minuscule stukjes[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlHet is weer mosseltijd! Met mosselen kun je best veel maken. En meestal met weinig moeite. Dat is zowieso met schelpdieren; die smaken van zichzelf al zo goed,[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlHet druk hebben is niet erg. Van hard werken is er nog nooit een mens dood gegaan. Anders wordt het als je afhankelijk bent van derden die niet op tijd komen,[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comHet druk hebben is niet erg. Van hard werken is er nog nooit een mens dood gegaan. Anders wordt het als je afhankelijk bent van derden die niet op tijd komen,[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten 2 kg mosselen 6 stengels bleekselderij 2 sjalotten 1 teen knoflook 25 g gezouten boter 250 ml droge witte wijn 1 dikbuikstokbrood 200 ml[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 kg panklare mosselen 100 ml droge witte wijn 1 envelopje saffraan 1 pot visfond (380 ml) 2 eetlepels olijfolie 1 teentje knoflook[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 bak mosselen (2 kg) 2 grote vastkokende aardappelen 200 g winterpeen (geschild) 4 stengels bleekselderij 50 g boter 150 g gerookt[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 kg mosselen 1 winterpeen ((250 g), geschrapt) 25 g boter 1 ui (gesnipperd) 1 grote prei (in dunne ringen) 2 stengels bleekselderij (in[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 bakken mosselen (a 2 kg) 2 tenen knoflook 2 x 2 stengels bleekselderij 2 rode pepers 4 el olijfolie 2 pakjes tomatensaus (tomato frito, a[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 kg mosselen 2 sjalotten 2 tenen knoflook 2 el olijfolie 400 g Italiaanse roerbakmix 330 ml bier (Hertog Jan Oerblond) zet alles op mijn[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 bak mosselen (2 kg) 1 teen knoflook (in dunne plakjes) 2 stengels bleekselderij (in boogjes) 1 el olijfolie 150 ml droge witte wijn 1[...]
Bron: ah.nlHet is weer mosseltijd! Met mosselen kun je best veel maken. En meestal met weinig moeite. Dat is zowieso met schelpdieren; die smaken van zichzelf al zo goed,[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlHet druk hebben is niet erg. Van hard werken is er nog nooit een mens dood gegaan. Anders wordt het als je afhankelijk bent van derden die niet op tijd komen,[...]
Bron: eetplezier.blogspot.com