Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 38 recepten
voor 4 personen Het gerecht is geen soep en ook geen ragout. Het zit er tussenin. Vooral in Belgie zijn dergelijke romige gerechten bijzonder geliefd. Neem[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 kabeljauwhaasjes á 175 gram of 2 van 350 gram 3 sjalotten, fijngehakt 2 teentjes knoflook, gehakt 250 ml. slagroom 2 volle[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 8 plakken bladerdeeg 400 g. kabeljauwfilet 2 losgeklopte eieren 5 eetlepel slagroom 3 eetlepels chilisaus 2 eetlepels bieslook 200 g. garnalen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gram kabeljauw 1 stuk(s) sjalot 40 milliliter slagroom 125 milliliter komkommersap 1 stuk(s) avocado 0,5 stuk(s) citroen 10 gram gehakte[...]
Bron: smulweb.nlIngredienten: 1 kg kabeljauw, liefst kabeljauwhaasjes, dit zijn dikkere stukken 2 tenen knoflook 100 gram ontbijtspek (eerst even uitbakken!!) voor de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen Ingredienten voor gewoon dieet: 5-6 dl visboullion, 500-600 gram visfilet (gemengde vissoorten bv snoekbaars, forel, zalm, kabeljauw enz) in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 g Karperfilet 150 g Selderie 250 g champignons 1 Knoflookteentje 200 ml Slagroom Zout, citroen, peper Bloem olijfolie 1 takje[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 600 g aardappels (kruimig (zak a 1 kg)) 1 kleine knolselderij 4 grote plakken rauwe ham 1 zak verse spinazie (300 g) 100 ml gezeefde tomaten[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 200 g spinazie ((zak 400 g), zonder steel) 300 g zalmfilet (wild (zak 750 g diepvries)) 200 g kabeljauwfilet 2 eieren (gesplitst (eiwit[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 rode gekookte bietjes ((schaal 500 g), geschild) 200 ml wittewijnazijn 3 tl suiker 100 ml droge sherry 1 pompoen 1 stengel citroengras[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g fusilli (tricolore (pasta)) 25 g boter 25 g bloem 250 ml melk 1 visbouillontablet 3 teentjes knoflook (gepeld) 1 kleine ui[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 150 ml vermout 1 pot gevogeltefond (380 ml) 100 g koude boter (helft in blokjes (plus extra om in te vetten)) 4 eieren 300 g bloemkool (in[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg mosselen ⅛ l droge witte wijn 1 ui 3 tenen knoflook 1 prei 1 venkelknol 5 trostomaten 3 eetlepels olijfolie ½ theelepel[...]
Bron: ah.nl