Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Garnalen zijn lekker, maar wel eng. Je kunt er doorheen kijken, zoals bij sommige bejaarden. Dan zie je, dwars door dat hangende zeildoek van vlees heen, de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten - 4 Kalf schnitzels Of - 2 Kipfilets (snij de kipfilets overdwars, met een scherp mes in 2 a 3 plakken) Of - 4 Varkensschnitzels TIP Haal[...]
Bron: smulweb.nlOok deze week op Eén weer gekeken naar het programma ' Goed Volk ' van Jeroen Meus? Ik wel. Toptelevisie is dat. Mogen ze van mij het hele jaar door uitzenden,[...]
Bron: nanabeegeniet.blogspot.beIk heb al heel veel mooie momenten meegemaakt het afgelopen jaar dankzij mijn blog. Afgelopen woensdag hoort ook zeker en vast in dit rijtje van toppertjes[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe 3de dag in New York, ons lichaam heeft zich al volledig aangepast aan het tijdsverschil, dus we zijn er weer helemaal klaar voor. En vandaag wordt een[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beAls kind was ik al dol op koeien … we begrepen elkaar, dacht ik. Ik was een verlegen kind en bij die koeien voelde ik me fijn. Ik heb er hier al eens wat[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlNaar aanleiding van het televisieprogramma De Wereld Draait Door college, waarin topkok Robert Kranenborg een culinaire ode bracht aan de Koe, haal ik[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comTonkatsu van kipfilet uit de oven In Japan hebben ze de schnitzel van de westerse keuken afgekeken; het woord katsu komt van kotelet - cutlet. Ton of don[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlJe moet maar op het idee komen, pizza's met een gleuf. Na zijn succes in Tokyo opende Stefano Callegari vorige week zijn trapizzini in New York. Nog niet zo[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWat later dan de bedoeling wegens persoonlijke omstandigheden, maar dan toch nu eindelijk de review van Dan Toombs “The Curry Guy Easy” uitgegeven[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comTruffelvarkens, die zie je niet veel meer de laatste tijd. Nog maar een jaar of vier geleden kwam je ze nog wel eens tegen, aan de zoom van het woud, wroetend[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl'Blikje' gemengde Licorice from Holland , zoals je op Schiphol en soms in dure campingsupermarkten (aan zee) kunt kopen. Met overbodige opdruk van de[...]
Bron: nederdropje.blogspot.comRoom, (melk), suiker en gelatine. Ingrediënten voor 2-3 personen: - 150 ml melk - 50 ml slagroom - 50 gram witte chocolade - 2 blaadjes gelatine - 50[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 deel vet vlees (b.v. speklap met zwoerd), bij voorkeur gegaard (dit bindt en gaart de paté) 1 deel mager vlees 1 deel lever (kip,[...]
Bron: smulweb.nlIk moest nog een voorgerecht verzinnen voor het etentje met F. en na wat denkwerk leek anti pasti me een goed idee. Zelfgebakken ciabatta met gedroogde tomaat[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.com