Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 45 recepten
Ingrediënten Porties : 8 250 gr runderstoofvlees in stukken 3 eetlepels olijfolie 2 stukken (7 cm) verse gember, geschild en gehakt 3 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlVoor het maken van een Indisch gerecht gebruik ik meestal zakjes met boemboe’s. De kruidenmixen van ‘Indonesia’ en ‘Sarirasa’[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comDe laatste tijd ben ik thuis steeds vaker gerechten aan het maken uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika (vooral uit Marokko). Niet alleen is het erg leuk om[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comLisette vrouw - moeder - zus - tante - docente - creatief - gewichtsconsulente - broodbakken - groentetuintje - voeding - sport zelfgemaakte zuurkool Mijn[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten Vier potten van 250 gram 1 kilo groenten - naar eigen inzicht 200 gram sperziebonen 200 gram bloemkoolroosjes 200 gram wortelen 200 gram witte[...]
Bron: kokenoplocatie.blogspot.nlIngrediënten Porties: 8 3 eetlepels olijfolie 1 ui, dun gesneden 3 teentjes knoflook, gesneden 2 eetlepels kerriepoeder 1 eetlepel koriander 2 theelepels[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 600g doorregen rundvlees of varkensvlees in 3X3 cm stukken 50g margarine 3 grote uien grof gesneden 4 tenen knoflook fijn 1+1/2 t zout 70g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 4 eetl olijfolie, * 2 grote uien in schijven van 3 mm, * 4 knoflooktenen,zeer fijngehakt, * 1 aubergine[450 g],in plakken van 5 mm, * 2 zure[...]
Bron: smulweb.nl200 g wortel in langer slierten geraspt of gesneden 200 g dun geschaafd witte kool 200 g sperziebonen, in 3 cm. stukken 2 uien, grof geraspt 1/2 komkommer[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 Courgette 1/2 bosje Bospeen of 2 Wortels 1 Koolrabi 1 bosje Radijs 2 rode Uien 6 teentjes Knoflook 1 stukje Gember 1 rood Pepertje 4[...]
Bron: smulweb.nlIk houd van dikke soepen! Tijdens de Dagen Zonder Vlees heb ik vaak rode linzensoep gegeten. Maar aangezien ik voor rode linzen speciaal naar een andere winkel[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.bevoor 4 personen * 4 eetl olijfolie, * 2 grote uien in schijven van 3 mm, * 4 knoflooktenen,zeer fijngehakt, * 1 aubergine[450 g],in plakken van 5 mm, * 2 zure[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 1 theelepel kaneel 1 theelepel komijnpoeder 1/2 theelepel gemberpoeder 1/4 theelepel kruidnagelpoeder 1/4 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 300 g couscous 150 g rozijnen 1 tl gemalen komijn 2 el fijngesneden verse koriander 1 el citroensap chilisaus naar wens snufje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 200g rode linzen 1 grote ui, gehakt 1 eetl plantaardige olie 2 eetl curry pasta, zoals Pataks 1 theel curry poeder 1 theel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 2 grote aardappels in kleine blokjes 2 grote wortels in kleine blokjes 50g diepvries maïs 50g diepvries erwten 1 grote ui, fijn[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 3 eetlepels olijfolie, apart te verwerken 1 kg lamsvlees, in stukjes 2 tl paprikapoeder 1/4 tl komijnpoeder 1/2 tl gemalen[...]
Bron: allrecipes.nlWat een verrassend recept was dat in de Delicious. Hun wortelsoep zag er geweldig uit en daagde uit met originele smaken van appel, gekonfijte gember en die[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVanwege de kerriepoeder is dit eerder een knipoog naar een Surinaamse nasi, dan een klassieke Indonesische nasi. En Indonesische nasi heeft ook nauwelijks een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen lekkere curry kan er altijd in. Vaak gebruik ik gewoon garam masala als basis voor een curry maar nu ben ik eens zelf de kruidenkast ingedoken. Ik vind het[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.be