Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 64 recepten
Ingrediënten Porties : 8 Dressing 5 eetlepels pindakaas (zonder stukjes) 4 eetlepels ketjap 2 eetlepels rijstazijn 1 eetlepel knoflook-chilisaus 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 200g rode linzen 1 grote ui, gehakt 1 eetl plantaardige olie 2 eetl curry pasta, zoals Pataks 1 theel curry poeder 1 theel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 el plantaardige olie 1 grote ui, in stukjes gesneden 2 fijngesneden teentjes knoflook 2 tl gemalen verse gemberwortel 1 1/2 tl[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 el olijfolie 2 uien, fijngehakt 2 fijngesneden teentjes knoflook 1 tl versgeraspte gember 1,5 liter water 200 gr rode linzen 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 300 g couscous 150 g rozijnen 1 tl gemalen komijn 2 el fijngesneden verse koriander 1 el citroensap chilisaus naar wens snufje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 25 g boter 2 el olijfolie, extra vergine 450 g hertenbout of -schouder, in blokjes van 4 cm gesneden 2 uien, circa 300 g in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 tl zonnebloemolie 1 zeebaars, circa 800 g, schoongemaakt 1 limoen, in 4 plakken gesneden 6 lente-uitjes, in fijne reepjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 theelepel kaneel 1 theelepel komijnpoeder 1/2 theelepel gemberpoeder 1/4 theelepel kruidnagelpoeder 1/4 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 3 eetlepels plantaardige olie (bijvoorbeeld zonnebloemolie) 1 stuk (van ong. 5 cm) verse gemberwortel, geschild en fijngehakt 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Olijfolie 2 dikke uien 2 wortels 6 teentjes knoflook en gemalen `n stukjes gember en gemalen Wat kruidnagels hele en gemalen Koreanderpoeder[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 Courgette 1/2 bosje Bospeen of 2 Wortels 1 Koolrabi 1 bosje Radijs 2 rode Uien 6 teentjes Knoflook 1 stukje Gember 1 rood Pepertje 4[...]
Bron: smulweb.nlZo, de voorbereidingen voor de rijsttafel voor morgen vorderen gestaag. In de koeling staan al verschillende gerechten, gereed om verwarmd en opgediend te[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comVoor het maken van een Indisch gerecht gebruik ik meestal zakjes met boemboe’s. De kruidenmixen van ‘Indonesia’ en ‘Sarirasa’[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comKlary (Koopmans) heeft voor het 22e FoodBlog Event een wel héél bijzonder thema gekozen. Na mijn extravagante buffet van vorige maand , komt het voor deze[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIn mijn vorige bericht vertelde ik over mijn plannen voor 2012 en daarna was het 10 dagen stil. Stil op mijn weblog ja, maar niet in mijn keuken. In het kader[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com