Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1 ui 2 wortelen 2 stengels bleekselderij 1 gele paprika 75 g chorizo 1 eetl. olie 4 dl kippenbouillon (van blokje) 420 g witte[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 1 biefstuk 1 varkensfilet 1-2 Chorizo-worstjes 1 ui 1/2 rode paprika 1/2 gele of groene paprika pot Piri piri saus 1 teentje[...]
Bron: allrecipes.nlVarkenslapjes of krabbetjes of schouderkarbonade braadworstjes of saucijzen reepjes gerookte spek boter voor bakken ui, in halve ringen prei in 3 cm stukken[...]
Bron: smulweb.nlMet alle 28 verschillende Wereldgerechten van Knorr zou je je "even ergens anders wanen", zegt de fabrikant. Nou wil ik me na een lange werkdag best even[...]
Bron: mangerie.blogspot.comSnel klaar, weinig ingrediënten, supermakkelijk, maar vooral lekkerrrrrrrrrr! Eentje om te maken voor gasten dus. Pieterman is een smakelijke vis die smeekt om[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVorige week maandag was ik te gast in de loft van Lieve Byttebier, het gezicht achter dé kookwinkel van Kortrijk met dezelfde naam, blogster van Rue de Surène[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 1 ui 4 teentjes knoflook 4 grote aardappels 2 winterwortels 400 g varkenslappen 1 blik kikkererwten (400 g) 1 laurierblaadje snufje[...]
Bron: ah.nlNa lange en kortere logeerpartijen bij (schoon)familie moeten we weer terug in ons ritme komen. Gelukkig was de diepvries al weer wat aangevuld. Voor de[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beEigenlijk zou een mens geen kookboeken meer moeten kopen. Er zijn zoveel kooksites, blogs, YouTube kanalen,... alles is te vinden op het internet. En toch.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDeze blogpost behoeft maar weinig intro. Tenzij je enorm geïnteresseerd bent in de geschiedenis van het ontstaan van International Hamburger Day, maar ik[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlMijn moeder maakt vaak sperziebonensoep, waarbij de ingrediënten kunnen wisselen. De basis bestaat uit sperziebonen, ui, knoflook en groentebouillon. De meest[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlAch, de spagaat van de hedendaagse blogger… Schrijf je voor de kijkcijfers of over iets waar je je goed bij voelt? Wie dit jaar wilde scoren qua[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlBen jij ook zo gek op de tomatenrijst die je altijd bij de Griek krijgt? Ik wel! It's my favorite ! Zo lekker met een flinke klodder tzaziki er bij. Ik bestel[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlVandaag is het (Eet geen) Dierendag, maar dat doen we sowieso niet bij ELM. En gisteren was het Leiden Ontzet, ik vind het leuk om dan ook hutspot te maken. In[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlNederland heeft boerenkoolstamppot, maar Engeland heeft het ook! Daar heet het Bubble and Squeak. En in Ierland eet men Colcannon of Champ. In Schotland[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl“Geroosterde groente? Ja lekker, maar daar moet altijd zoveel olie bij…!” hoorde ik laatst iemand zeggen. Maar dat is niet helemaal waar. Ook[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl