Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
voor 4 personen * Bobotie: - 1 kg mager lams- of rundsgehakt, (mag ook varkens/kalfsgehakt zijn) - 2 halfgrote uien, fijngesneden - 2 el zonnebloemolie - 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * Bobotie: - 1 kg mager lams- of rundsgehakt, (mag ook varkens/kalfsgehakt zijn) - 2 halfgrote uien, fijngesneden - 2 el zonnebloemolie - 1 el[...]
Bron: smulweb.nlEen traditionele koek voor de feestmaand december en dan met name voor 5 december. Het bakken van gevulde speculaas geeft altijd weer een fijn gevoel. Niet[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comNatuurlijk kun je kant en klare kipburgers bij de slager of in de supermarkt kopen, maar je kunt ze ook zelf maken. Het is helemaal niet zo moeilijk en je kunt[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlHertensate met Perzik-Yoghurtdip Ingredienten: 400 g Nieuw-Zeelands hertenvlees, uit de rug of van de bout 2 cm verse gember 2 teentjes knoflook 2 eetlepel[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlHet kookboek Blauw is vernoemd naar het gelijknamige restaurant in Utrecht en Amsterdam en geschreven en samengesteld door Meta van den Boomen: ze ging er in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlUit het kookboek Blauw: "Een terugkerende favoriet is geroosterde kip, oftewel ayam bakar. Een algemene benaming voor een gerecht dat in Indonesië in talloze[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSnelle Curry met grote Garnalen en Sugar Snaps Een nieuw vastigheidje in de Week van Sigi is de woensdagse lunch bij Saravana Bhavan. Op een vrij kansloze[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlvoor 6 personen 1kg gehakt naar keuze 2 uien, grof gesnipperd 2 gedroogde abrikozen, fijngehakt 2 tenen knoflook 1 ei 60 ml volle melk 1 dikke bruine snee oud[...]
Bron: smulweb.nlPer persoon: 1 grote pijlinktvis (kalamaris) van 15 a 20 centimeter. Vulling: 2 sjalotjes 2 teentjes knoflook ¿ a 1 spaans pepertje (met of zonder[...]
Bron: smulweb.nl