recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel | zalmtartaar thermomix
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder sint jacobsschelp

Gevonden 53 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Aspergetaart met geitenkaas en hazelnoten

Ingrediënten 1 kg witte asperges 300 g zachte geitenkaas 6 eetlepels melk 2 eierdooiers 1 theelepel honing 1 zakje rucolasla (30 g fijngeknipt) 6 plakjes[...]

Bron: ah.nl

Tongschar in parmaham

Ingrediënten Porties : 4 900 g bloemige aardappelen, geschild en in grote stukken gesneden 8 heel dunne plakjes parmaham, circa 125 g in totaal, zonder[...]

Bron: allrecipes.nl
Pizza met aardappelschijfjes, kip en rucola

Ingrediënten Porties : 4 500 g krielaardappeltjes, schoongeboend 2 eetl. olijfolie 2 rode uien, in heel dunne halve ringen 100 g pancetta of spek, in[...]

Bron: allrecipes.nl
Zeevruchtensoesjes

Ingrediënten Porties : 6 Soesjes 50 g boter 75 g bloem, gezeefd 2 eieren, losgeklopt Mossel/sint-jakobsvruchtenvulling 1 kleine ui, fijngesneden 150 ml[...]

Bron: allrecipes.nl
Hartige pannenkoek met haring en komkommer

voor 4 personen 1/2 pak meergranen pannenkoekmix 400 ml melk 1 ei zout en versgemalen peper 1 eetl. boter of vloeibaar bakproduct 1 eetl. mayonaise 1 eetl.[...]

Bron: smulweb.nl
Kippengehaktbroodjes met puree en tomatensla

voor 4 personen Voor de gehaktbroodjes: 600 g kippengehakt 1⁄2 teentje look enkele takjes peterselie 150 g Parmezaanse kaas (stuk) 1 ei 40 g (klassiek)[...]

Bron: smulweb.nl
Voorgerechten voor de Kerst

Garnalentoast met tomatencrème Ingrediënten: - 1 avocado - 2 el citroensap - 150 g Hollandse garnalen - 50 g rucola of veldsla Voor de tomatencrème: - ½[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Pompoentaartjes met wortel en geitenkaas

Ja!! Vandaag begint de (g)astronomische herfst! Dit is absoluut mijn favoriete culi-seizoen: zoetzure Hollandse appeltjes, sappige peren, dito eendjes ;-),[...]

Bron: inkellskitchen.blogspot.com
Pasta en rucola

Rucola is geweldig. We doen er van alles mee. Simpel als sla met een kerstomaatje en mosterdvinaigrette, zeer geschikt. Vanavond weer es een pastaatje[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Hartige taart met kip, mozzarella en olijven

voor 6 personen Voldoende bladerdeeg of deeg voor hartige taart (diepvries!) voor de vorm - 400 gram kipfilet of een restant gebraden kip - 2 eetlepels[...]

Bron: smulweb.nl
Pat

Pat

voor 15 personen [b}Voor de paté: 600 g rundergehakt 3 portobello`s 100 g gepelde hazelnoten 50 g boter 2 tenen knoflook, fijngehakt 1 ei 2 eetlepels[...]

Bron: smulweb.nl
Tagliata van rund, chimichurri/Florette saus,[...]

Wat een héérlijke kookles! Vorige week was ik uitgenodigd in de kookstudio van Mmmmh! in Brussel. De organisator was Florette , je weet wel, die producent van[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Recept: Rucolastamppot met zalmfilet en pesto

HOI! Ik ben nog steeds ziek en toen ik vanochtend op de weegschaal stond schrok ik wel een beetje van dat ik alweeeeer ben afgevallen. Het is echt dom, ik val[...]

Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl
25 food vragen tag

Ik vind het altijd leuks om tags van andere bloggers te lezen, en natuurlijk al helemaal als de vragen over eten gaan. Toen ik de 25 food vragen tag van[...]

Bron: zoetzuurtje.blogspot.nl
Basilicumsoufflé met gedroogde tomaatjes

Ingrediënten 4 eieren 2 sjalotten 30 g basilicum 6 zongedroogde tomaten (pot) 50 g boter (of margarine) 50 g bloem 400 ml melk 150 g geraspte belegen[...]

Bron: ah.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy