Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 68 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1 stengel selderie, fijngesneden 3 wortels, geschild en fijngesneden 1 pastinaak, geschild en in blokjes 1 kleine knolraap,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el olijfolie, extra vergine 1 el venkelzaden (desgewenst) 1 laurierblaadje 1 grote ui, fijngesneden 1 teentje knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el olijfolie, extra vergine 1 stengel prei, het witte deel alleen, in dunne ringetjes gesneden 1 kleine ui, fijngesneden ½[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 3 el olijfolie, extra vergine 1 kleine venkelknol, in blokjes gesneden 1 ui, fijngesneden 4 teentjes knoflook, grofgesneden, of[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 eetlepel olijfolie 1 rode ui, gehakt 1 courgette, in stukjes 1 gele pompoen, in stukjes 1 wortel, in stukjes 2 paprika's, een[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr pasta (ik gebruik graag penne, maar alle soorten kunnen) 2 eetlepels olijfolie 1 courgette, in reepjes 1-2 wortels, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 225 g snijbiet 2 eetl. olijfolie 1 kleine ui, fijngesneden 1 wortel, geschild, fijngesneden 1 theel. gedroogde oregano 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetl. olijfolie 4 pomodoretomaten, zonder de zaadjes, kleingesneden 1 wortel, geschild, in schijfjes van 1 cm dik 2 tenen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 90 gr witte rijst 2 eetlepels olijfolie, apart te verwerken 2 eetlepels gehakte wortelen 2 eetlepels gehakte selderij 6[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 Voor de bolognese saus 1 eetlepel olie 500 gr mager rundergehakt 1 ui, geschild en in blokjes 1 courgette 1 rode of groene[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 1 kg polenta zout 500 ml melk olijfolie 6 uien, gesneden 4 teentjes knoflook, geplet 3 wortels, gesneden 1 selderij stengel,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 winterpeen 100 ml runderbouillon 30 g boter 10 ml room 50 g versgeraspte Grana Padano (Parmezaanse kaas kan ook) 5 gr gedroogde funghi[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten voor de saus: - 30 g boter - 2 el olijfolie - 1 ui, fijngesneden - 140 g wortel, geraspt - 2 stengels bleekselderij, fijngesneden - 100 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 3 el extra vergine olijfolie - 1 middelgrote ui, fijngesneden - 1 flinke wortel, geschrapt en fijngehakt - 500 g mager rundergehakt - 400 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comClafoutis is een luchtig Frans gebak uit de regio Limousin. Van oorsprong is het een zoet nagerecht met kersen, maar ook in Frankrijk kennen ze volop hartige[...]
Bron: eetplezier.blogspot.com