Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Een heerlijke vegetarische stamppot van aardappelen, witlof, gorgonzola en walnoten, overgoten met een honingsaus. Zelf ben ik geen vegetariër, maar eet af en[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlJodenhaas, longhaas en bavette zijn volgens Jeroen Meus en slagers die het kunnen weten een van de beste stukjes rundvlees die bestaan. Het zijn biefstukken[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 500-750 gr witlof 1 teentje knoflook 1 flinke sjalot of ½ middelgrote ui 1 cm verse gemberwortel 250 g mager rundergehakt ½ el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -4 fazantfilets -1 sjalot -50 g boter -2 grote witlofstruiken -scheutje cognac -½ dl witte wijn -1 ½ dl bruine gevogeltefond -1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: 2 peren geschild, zonder klokhuis 750 g sjalotten gepeld, in de lengte gehalveerd 2 el olijfolie 75 g kristalsuiker 90 ml witte balsamico- of[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe laatste tijd zie je steeds meer recepten met zwarte knoflook opduiken en het is dan nu ook beter verkrijgbaar, bijvoorbeeld bij de AH (maar bij lange na[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGebakken Witlof uit de Oven Een ietsjes meer bewerkelijk gerecht...maar super lekker Echt iets voor feestelijke dinertjes. Ik vind lof al lekker...en dit gaat[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlAardpeer, ik had er afgelopen jaar maar weinig op mijn dakterras en hele kleine, dus maar een paar gekocht bij de natuurwinkel. De Fransen gebruiken de naam[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlJe kunt je neus ophalen voor al dat zoet in je avondeten, maar ruim 6 miljoen Vlamingen kunnen er toch niet naast zitten? Vooral in hun stoofgerechten zit vaak[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten 1 zakje blanke amandelen (45 g) 3 cm gemberwortel 2 sjalotjes 4 eetlepels olijfolie ½ theelepel gedroogde dragon (versgemalen) peper[...]
Bron: ah.nlChioggia ligt in de provincie Veneto, niet ver van Venetië op het zuidelijkste puntje van de lagune. Chioggia bezit al sinds jaar en dag een van de grootste[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlIngrediënten 1 ui 1200 g hazenachterbouten zout (versgemalen) peper 60 g boter of margarine 75 g magere spekreepjes 3 eetlepels bloem 2½ dl[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g ricotta 2 eetlepels slagroom 1 eetlepel tijm 4 eetlepels olijfolie extra vierge 3 sjalotten (gesnipperd) 1 eetlepel rode-wijnazijn 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 sjalotten (in dunne ringen) 1 el balsamicoazijn 4 el olijfolie extra vierge 4 el taggia olijven (potje 180 g) 4 stronken witlof 125 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 sjalot 15 g boter 3 laurierblaadjes 3 kruidnagels 1 kaneelstokje 3 kardemompeulen 300 ml verse sinaasappelsap 1 tl suiker 4 stronken[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 250 g ricotta, 2 eetlepels slagroom, 1 eetlepel tijm, 4 eetlepels olijfolie extra vierge, 3 sjalotten gesnipperd, 1 eetlepel rode-wijnazijn, 1[...]
Bron: smulweb.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comSoms probeer ik mijn echtgenoot en kinderen te foppen, maar helaas lukt dat niet altijd. Ook deze keer niet! Wat wil het geval? Ik ben gek op witlof, maar zij[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com