Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
Ingrediënten Porties : 6 1kg suddervlees (rund), in blokjes 4 wortels, gehakt 2 uien, in ringen 1 eetlepel bruine suiker 125ml Bourgogne wijn 3 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 kg rundvlees (licht doorregen) 2 pastinaken 3 rode uien 4 stengels bleekselderij 4 a 5 grote wortels 5 aardappels, geschild[...]
Bron: allrecipes.nlHet wordt al weer wat kouder en ik heb maar weer eens erwtensoep gemaakt. Volgens mij kan bijna iedereen in Nederland wel erwtensoep maken, maar deze wijkt[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comVoor de knoflooksaus: 5 uitgeperste teentjes knoflook - 100 g abrikozenmarmelade - 6 EL milde azijn - een beetje sojasaus - 1 msp. gemberpoeder - 1 TL[...]
Bron: smulweb.nlVorige week vrijdag zijn we op een wel heel bijzondere plek uit eten geweest. Rijdend restaurant de Hoftramm was het decor voor ons avondeten. Dit houdt in dat[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comBijna vanzelf komen er wat vage associaties met een huwelijksvoltrekking bovendrijven, als we die woensdag om 12.30 uur de auto parkeren op het Groen Kwartier[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comBijna vanzelf komen er wat vage associaties met een huwelijksvoltrekking bovendrijven, als we die woensdag om 12.30 uur de auto parkeren op het Groen Kwartier[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comDeel 2 dit keer, garen in de fleecedeken of hooikist. Bouillon trekken in de fleecedeken. Voor kippenbouillon plaatste ik al eerder een recept, dat gaar ik[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlBijna vanzelf komen er wat vage associaties met een huwelijksvoltrekking bovendrijven, als we die woensdag om 12.30 uur de auto parkeren op het Groen Kwartier[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comOuderwetse Vulling voor Kip en Kalkoen Deze vulling stoppen we niet in de kip of kalkoen.(mag wel) Het word als bij gerecht bij het vlees gegeven.... Door de[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlIngrediënten Porties : 10 900 g botten (van rund-, kalfs- of lamsvlees), fijngesneden 2 takjes verse tijm 3 takjes peterselie 1 groot laurierblad een[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 750 gram stoofvlees (rund of lam), in stukken van plm. 3x3 Bakje vet spek in kleine dobbelsteentjes (of[...]
Bron: allrecipes.nlVoor de loempiavellen: - 0,5 liter melk - 75 gram bloem - 2 eieren - zout - 0,5 liter olie Voor de vulling: - 3 eetlepels fijngesneden Chinese kool - half[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen De puree: Aardappelen ongeveer 700 gram Boter 3 ½ el Zout Peper Eierdooier s 2 stuks Parmezaanse kaas 50 gram (dit is het minimum)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 2 eetlepels olie (zonnebloem of olijf mixen mag ook) Zout naar smaak 200 gram lams/rund vlees in kleine blokjes of gehakt Klein zakje[...]
Bron: smulweb.nl