recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder varken rucola advocaat shiitake venkel

Gevonden 26 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Fruitige Christmaspudding

Ingrediënten Porties : 10 85 g krenten 85 g rozijnen 85 g sultana's 85 g gedroogde ontpitte dadels, fijngesneden 85 g gedroogde abrikozen, fijngesneden[...]

Bron: allrecipes.nl
Stoofschotel met hertenvlees

Ingrediënten Porties : 6 2 eetlepels extra vergine olijfolie 700 gr hertenvlees, in blokjes zout en peper naar smaak 1 kleine ui, in grote blokjes[...]

Bron: allrecipes.nl

Hedendaagse coq au vin

voor 4 personen 600 ? 800 g kalkoen (in 4 mooie stukken verdeeld) 60 g spekreepjes 1/2 l rode wijn scheut cognac 1 knoflookteentje 1 sjalotje, fijngesnipperd[...]

Bron: smulweb.nl
Coq au vin

De coq au vin die ik laatst bij vrienden at, was zo lekker dat ik een week later besloot het nogmaals te eten. Nu zijn er zoveel recepten dat ik haast door de[...]

Bron: aantafelmettanja.blogspot.com
Zelf bereide hazenpeper

voor 4 personen Circa 1500 gr panklaar vlees voor hazenpeper (bij de poelier) 1 fles rode wijn 3 takjes tijm 6 kruidnageltjes 4 laurierblaadjes 1 afgestreken[...]

Bron: smulweb.nl
Makkelijke Coq au Vin

Ingrediënten Porties: 6 2 eetlepels olijfolie 6 kippendijen 1 ui, dun gesneden 1 sjalot, fijngehakt 2 wortels, in plakjes 3 teentjes knoflook, fijngehakt[...]

Bron: allrecipes.nl
Patrijs geflambeerd met cognac, groene kool,[...]

Yes! Dit wordt het hoofdgerecht van mijn kerstdiner. Allez, niet dat van mij, maar het kerstmenu dat ik ga bloggen voor mijn volgers en fans. Zoals jullie van[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Kerstmenu 2014

It's that time of the year again. Na de zomer (ik ben een koukleum en zonneklopper) is de Kerstperiode voor mij de leukste periode van het jaar: de lichtjes,[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Kerstdiner 2015

Bij het opstellen van dit kerstmenu zat ik mij af te vragen of er mensen zijn die vis als hoofdgerecht eten met Kerst. Ik denk dat het er niet veel zijn. Wat[...]

Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl
Christmaspudding

Het beste is om deze pudding op 30 november te maken zoals de Engelsen het doen. Dan heeft de pudding de hele maand december om te 'rijpen'. Maar het is nog[...]

Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nl
Wildpeper in mini pannetjes

Wildpeper in mini pannetjes Ze zijn zo leuk..... De mini pannetjes of cocottes Leuk om in te serveren Ieder z`n eigen pannetje op het bord Voor soep,stoof en[...]

Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nl
Ossehaas met Champignons

. Ossehaas met champignons Ingrediënten: 800 g ossehaas zout peper 16 zilveruitjes 100 g boter 1 glaasje cognac 2 dl chablis 2 dl slagroom 1 ui 1 takje tijm[...]

Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nl
Mouclade Charentaise

Mouclade is een apart en verfijnd mosselgerecht met room en witte Pineau de Charentes, je eet het gerecht op z'n best in kleine morsige tentjes waar à midi[...]

Bron: cuisinepratique.blogspot.nl
Estouffade

De Estouffade van Marsepein spreekt me aan. De hoeveelheden worden gehalveerd want voor een deel van de sukadelappen die ik in plaats van riblappen gebruik[...]

Bron: dailystuffandmore.blogspot.com
 Andorra: Pa Amb Tomaquet, Canelones a la[...]

Korte stop in Andorra: een microstaat tussen Fankrijk en Spanje, in de pyreneeën. We eten Pa Amb Tomaquet (Andorrese lookbroodjes), Canelones a la Andorrana[...]

Bron: tafelkunstjes.blogspot.se

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy