Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
Ingrediënten 1 pak filobladerdeeg (diepvries, 225 g) 1 pak Atlantische zalm (diepvries, 300 g) 4 eetlepels verse roomkaas met kruiden (pakje a 125 g) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 6 3 eetlepels plantaardige olie 1 eetlepel sesamolie 2 kipfilets (totaal ca. 300 gr), in kleine stukjes 4 bosuitjes, bijgesneden,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 g mager ontbeend lamsvlees (bijv. lamsbout), vetrandjes verwijderd en in blokjes van 2 cm 2½ eetl. bloem 2½ eetl.[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el zonnebloemolie 1 tl sesamolie van geroosterd sesamzaad 3 vellen filodeeg van 30×50 cm, totaal circa 90 g 1 knoflookteentje,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 vellen filodeeg van 30×50 cm, totaal circa 60 g 1 el zonnebloemolie ½ tl korianderzaad, licht gekneusd Voor de groentevulling[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 kg hazen voorboutjes (hazenvoorlopers) peper, zout, plantaardige olie ui, wortel, knoflook, peperkorrels, laurier,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 3 6-9 vellen filodeeg (ontdooid) 1/2 spitskool 5 champignons 1 winterpeen 200 gr sperziebonen 250 gr taugé 3 eieren 450 ml[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen Ingrediënten 1 geklutst eigeel 1 winterwortel 1 uiUi 1 teen knoflookKnoflook 2 bosui 250 gram champignonsChampignon 250 gram krieltjes 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g kabeljauw, in stukken van 2 cm 1 tl gemalen komijn (djinten) 1 tl gemberpoeder (djahé) 4 el olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Ingrediënten 1 geklutst eigeel 1 winterwortel 1 uiUi 1 teen knoflookKnoflook 2 bosui 250 gram champignonsChampignon 250 gram krieltjes 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g kabeljauw, in stukken van 2 cm 1 tl gemalen komijn (djinten) 1 tl gemberpoeder (djahé) 4 el olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 rode[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 8 vellen filobladerdeeg (diepvries) 4 sjalotten (in ringen) 3 eetlepels olijfolie 450 g oesterzwammen (in reepjes) 4 zongedroogde tomaten[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 bos peen (geschrapt) 1 bakje pijnboompitten (80 g) 1 pakje witte kaasblokjes ((200 g), verkruimeld) 1 zakje bosui ((3 stuks),[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 10 vellen filodeeg (diepvries) 160 g kipfilet 1 teen knoflook 1 cm verse gemberwortel 2 el Japanse sojasaus 1 winterpeen 2 eieren 50 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 spitskool 450 g mager (rundergehakt) 1 prei (in dunne ringen) 1 winterwortel (in dunne plakjes) 100 ml geslagen room (23% vet) 3 el Zaanse[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 600 g kabeljauw (in stukken van 2 cm) 1 tl gemalen komijn (djinten) 1 tl gemberpoeder (djahé) 4 el olijfolie 1 ui (gesnipperd) 1 rode peper[...]
Bron: ah.nl