Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 8 recepten
De Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comvoor 4 personen 1 kg sucade- of riblappen 1 pakje croma 2 laurierblaadjes rundvleeskruiden 4 kruidnagels 1 flesje bruin bier 2 tomaten 1 kleine prei 1[...]
Bron: smulweb.nlDit is een wintergerecht dat je lekker in het weekend kunt maken wanneer je de tijd hebt. De stoofpot wordt in Kriek gekookt, het Belgische kersenbier.[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlOndanks dat ik onlangs de Italianen nog uitriep tot de meesters van het kalfsvlees, is dit toch een heel Frans gerecht, een van de grote klassiekers zelfs. Je[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlBij onze plaatselijke keurslager Hans Compeer heb ik onlangs varkenswangetjes gekocht. Op het moment van kopen wist ik nog niet hoe ik ze klaar zou gaan maken,[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlvoor 4 personen 50 gr boter of reuzel 750 gr sucadelappen 2 el grove mosterd 8 sjalotjes (in ringetjes) 2 teentjes knoflook (in plakjes) 2 el bloem 1 flesje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 50 gr boter of reuzel 750 gr sucadelappen 2 el grove mosterd 8 sjalotjes (in ringetjes) 2 teentjes knoflook (in plakjes) 2 el bloem 1 flesje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Bereidingstijd: Bereiding: 20 minuten, stoven 2,5 uur of meer 1 kilo runder of varkenslappen, 1 kilo uien, 50 gram boter, 2 flinke eetlepels[...]
Bron: smulweb.nl