Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2 eetl. olijfolie 1 ui, vergesnipperd 1 groene chilipeper, zaad verwijderd en fijngesneden 2 wortels, geschrapt en in stukjes 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen * 4 eetl olijfolie, * 2 grote uien in schijven van 3 mm, * 4 knoflooktenen,zeer fijngehakt, * 1 aubergine[450 g],in plakken van 5 mm, * 2 zure[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 4 eetl olijfolie, * 2 grote uien in schijven van 3 mm, * 4 knoflooktenen,zeer fijngehakt, * 1 aubergine[450 g],in plakken van 5 mm, * 2 zure[...]
Bron: smulweb.nlEen stevige winterzon scheen er vandaag in mijn keuken! Voor de foodblogswap kon ik terecht bij Sowyen van de blog atsowyens.blogspot.nl. Ik koos na lang[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlKleine Chef (6) aan tafel bij de eerste hap: “Mam, heb jij dit gekookt??!” Ik (leeftijd niet relevant): “eh, ja…? Is het lekker?”[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl58% van de Amerikanen kookt ’s avonds zijn eigen maaltijd, schrijft Michael Pollan in zijn boek Cooked. Dat lijkt nog heel wat, maar de definitie van[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEr gebeurt hier van alles! Leuks vooral, dus dat is fijn. Ik zal jullie even bijpraten. De insiders weten dat m'n lief en ik een Puur en Lekker Leven 15-daagse[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlHet is weer maandag en dat betekent weer een 'meatless' maaltijd. Deze keer een gerecht gemaakt in de Tajine, bedacht door Bart Groothof, klasgenoot van Naomi[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlIk ben geen vegetariër, ik weet ook niet of ik het ooit word. Maar zoals steeds meer mensen denk ik wel beter na waar mijn vlees vandaan komt en lassen we een[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comNa een aantal dagen enthousiast koken ligt de groente-la van de koelkast vol met restjes Groenten. Dikke heeft een ongelooflijke hekel aan weggooien, dus heb[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlHet is weer maandag en dat betekent weer een 'meatless' maaltijd. Deze keer een gerecht gemaakt in de Tajine, bedacht door Bart Groothof, klasgenoot van Naomi[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlIk kook meestal prima maaltijden voor heel weinig geld. Ik krijg weleens de vraag: Is dat niet duur, dat vegan koken? Niet dus, want vlees is volgens mij nog[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlIk ben geen vegetariër, ik weet ook niet of ik het ooit word. Maar zoals steeds meer mensen denk ik wel beter na waar mijn vlees vandaan komt en lassen we een[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comIngrediënten Porties : 6 2 eetlepels olijfolie 3 hele kardemompeulen 2 laurierblaadjes 3 hele kruidnagels 1 kaneelstokje (van 2,5 cm) 2 uien, gesneden 3[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen 2 eetlepels olie (zonnebloem of olijf mixen mag ook) Zout naar smaak 200 gram lams/rund vlees in kleine blokjes of gehakt Klein zakje[...]
Bron: smulweb.nl