Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
voor 4 personen 2 biefstukken chateaubriand 8 mediterranea-olijven 4 champignons 3 dikke tomaten 8 blaadjes basilicum 8 dikke aardappelen 1 teentje look 10[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 12 blaadjes van kropsla of van little gems - 160 gram rucola - 1 rode peper - 2 limoen (daar het sap van) - 1 teen knoflook - 60 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 biefstukken chateaubriand 8 mediterranea-olijven 4 champignons 3 dikke tomaten 8 blaadjes basilicum 8 dikke aardappelen 1 teentje look 10[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 12 blaadjes van kropsla of van little gems - 160 gram rucola - 1 rode peper - 2 limoen (daar het sap van) - 1 teen knoflook - 60 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 1 personen 125 gram rundergehakt (kan ook door 125 gram kipfiletblokjes vervangen worden). Olijfolie 50 gram huttenkase 250 gemengde wokgroenten naar[...]
Bron: smulweb.nlvoor 1 personen 125 gram rundergehakt (kan ook door 125 gram kipfiletblokjes vervangen worden). Olijfolie 50 gram huttenkase 250 gemengde wokgroenten naar[...]
Bron: smulweb.nlIn Mexico wordt cacao ook wel gebruikt in hartige gerechten en vaak in dikke sauzen die uren (in)gekookt worden. Er schijnen oneindig veel varianten te zijn,[...]
Bron: oerspronkelijk.blogspot.nlIngrediënten 1 bak paglia e fieno (verse dunne lintpasta, 250 g) 1½ liter kippenbouillon (van tablet) 1 zak rucola (sla, 75 g) 3 bosuitjes 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 el ongezouten cashewnoten 200 g peultjes 1 komkommer 1 schaaltje groene aspergetips (100 g) 1 schaal biefstuk (2 stuks, ca. 325 g) 7 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 schalen premium biefstukken (Ã 2 stuks, op kamertemperatuur) 6 el olijfolie 2 takjes rozemarijn 3 tenen knoflook 1 citroen 40 g rucola[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 courgettes 2 rode uien 4 el balsamicoazijn 2 el milde olijfolie 2 biefstukken 1 tl grof zeezout ½ limoen 75 g rucola zet alles op[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 el olijfolie 800 g Toscaanse aardappelpartjes (duopak à 2 x 400 g) 300 g biefstukken 1 rode ui 250 g romaatjes 75 g rucola 50 g Grana[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 x 2 biefstukken (op kamertemperatuur) 3 el olie 1 zak champignon roerbakmix (400 g) 2 el Japanse sojasaus 2 el mosterd (grof) 1 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 biefstukken (à 150 g, op kamertemperatuur) 2 el olijfolie 2 tl Italiaanse kruiden 1 ui 7½ g koriander 3 tomaten 1 el jalapeños 1 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 stronken witlof 2 schaaltjes biefstuk (premium (a 300 g), op kamertemperatuur) 3 el olijfolie 1 zakje rucola (40 g, biologisch) 3 el[...]
Bron: ah.nl