Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 51 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2 grote uien, fijngesneden 4 lamsbouten met been 500 ml droge rode wijn 250 ml balsamico 75 ml olijfolie 4 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 1 theelepel zout 1/2 theelepel zwarte peper 1 theelepel kruidenzout 1/2 theelepel gedroogde marjolein 1/4 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 volkoren pitabroodjes 2 el olijfolie, extra vergine 400 g lamsbout of lamsfilet, zonder vet en in dunne plakjes gesneden 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 350 g magere lamsbout, bot en vet verwijderd, in blokjes 1 el extra vergine olijfolie 4 teentjes knoflook, fijngesneden 2 el[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1½ eetl. olijfolie 1 eetl. rode-wijnazijn 1 eetl. fijngesneden verse basilicum 1 theel. bruine basterdsuiker 4 pomodoretomaten 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 750 gr lamsbout, in blokjes 2 grote uien, fijn geraspt 60 gr boter 1/2 theelepel gemalen gember 1 theelepel versgemalen zwarte[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 1 theelepel hele komijnzaadjes 2 theelepels hele korianderzaadjes 1 theelepel hele mosterdzaadjes 1/2 theelepel gemalen[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Lamsbout (ca. 1 kg) in 4 schijven (van 1,5 cm dik) gesneden. 2,5 dl vleesfond al dan niet uit een pot 1 dl droge witte wijn 1 flinke eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 ui 3 teentjes knoflook 1 schijfje verse gember 4 el. ketjap manis 1 tl. sambal oelek 1 tl. ketoembar 2 el. citroensap 500 gr. lamsbout[...]
Bron: smulweb.nlEen tijdje terug kocht ik dit prachtige blikje Pimenton de la vera. Blue als ik soms kan zijn, dacht ik gewone paprika poeder te kopen in een erg mooi jasje[...]
Bron: culi-ing.blogspot.comVolgend weekend komen er vrienden eten, waar ik niet eerder voor gekookt heb. Op schaal- en schelpdieren na, lusten zij nagenoeg alles. Lekker makkelijk, zou[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comMr.Oliver is nogal een kookboekenschrijver. Van zijn hand rolt het ene na 't andere boek van de pers. En die komen daarna ook weer in diverse uitgaves uit en[...]
Bron: mangerie.blogspot.comOoit heb ik zelf pijnboompitten uit een pijnboomappel gehaald en gekraakt. Wie dat ooit heeft gedaan, weet waarom pijnboompitten duurder zijn dan bijv.[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comO jee, nog maar een paar dagen en dan is het Kerstmis. Ik heb nog geen idee wat we dan gaan eten. Het is bijna ieder jaar hetzelfde liedje, pas op het laatste[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 3 personen For 2-4 personens: 500 gr lamsbout in blokjes van 3-4 cm 4 middelgrote aardappelen, geschild en in grote blokjes gesneden (beste vastkokende[...]
Bron: smulweb.nl