Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 96 recepten
Ingrediënten Porties : 12 450 gr gedroogde linzen 1 blikje (400 gr) tomaatblokjes, uitgelekt 1 liter runderbouillon 600 ml water 1 wortel, fijngesneden 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 200g rode linzen 1 grote ui, gehakt 1 eetl plantaardige olie 2 eetl curry pasta, zoals Pataks 1 theel curry poeder 1 theel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 ui, gesnipperd 2 grote tenen knoflook, uitgeperst 1 groene chilipeper, zaadjes verwijderd, fijngesneden 1 wortel, geraspt 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 el plantaardige olie 1 fijngehakte ui 4 teentjes knoflook, geperst 2 tl gemalen verse gember 2 groene chilipepepers, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 275 gr groene linzen 1 middelgrote ui, in vieren 2 wortels, in vieren 1 rode paprika, in vieren 4 eetlepels tarwekiemen 100 gr[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 kalkoenfilets, circa 500 g in totaal 1 el olijfolie, extra vergine 1 ui, fijngesneden 1 pastinaak, in dobbelsteentjes van 1 cm[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 theelepel kaneel 1 theelepel komijnpoeder 1/2 theelepel gemberpoeder 1/4 theelepel kruidnagelpoeder 1/4 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 600 ml groentebouillon 1 wortel 1/2 ui 200 gr linzen 3 el olio extravergine di oliva 80 gr pancetta (spek/bacon) 350 gr korte pasta 4 el[...]
Bron: smulweb.nlVroeger werden linzen en andere peulvruchten geassocieerd met geiten-wollen-sokken-figuren, die vegetarische en tegelijkertijd duffe gerechten aten. Vandaag[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comVoor de 'pies' van Sven Brink staan "kwaliteit en exclusiviteit" hoog in het vaandel en zijn hartige taartjes zouden te vinden zijn op de markten van Schagen,[...]
Bron: mangerie.blogspot.comVind je ze niet mooi? Geweldig wat een variatie aan kleuren en vorm en dan zijn het 'maar' gewoon peulvruchten. Deze komen uit een zakje met peulvruchtenmix[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comIn Italiaanse recepten wordt heel vaak als basis ' soffrito ' gebruikt. Soffrito betekent eigenlijk gewoon 'gefruit' en is vaak een mengsel van fijngehakte[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comIn mijn vorige bericht vertelde ik over mijn plannen voor 2012 en daarna was het 10 dagen stil. Stil op mijn weblog ja, maar niet in mijn keuken. In het kader[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com