Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 29 recepten
Ingrediënten Porties : 5 1 el zonnebloemolie 125 g mager stoofvlees in één stuk 1 ui, in vieren gesneden 1 worteltje, grofgesneden 1 stengel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 liter groentebouillon, bij voorkeur zelfgemaakt 1 ui, fijngesneden 2 worteltjes, in blokjes van 1 cm 2 stengels bleekselderij,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 450 g mager varkensvlees, zonder botten, in dobbelsteentjes van 2,5 cm gesneden 2 worteltjes, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 300 g mager varkensgehakt 100 g verse broodkruimels 1 middelgrote stengel prei, circa 150 g, fijngesneden 50 g zachte[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 95 gr bloem 1100 gr runderriblappen, in blokjes van ong. 3 cm gesneden 2 eetlepels plantaardige olie (bijvoorbeeld[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1 kg hamlappen, in blokjes gesneden (dit kan ook met schouderlappen, maar dan de vet spek weglaten) vet spek, in plakjes zo groot als hamlap[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen - kalfsmuis of kalfsfricandeau ca.750 gram (van de slager, ongesneden) - 2 worteltjes - 3 aardappelen - 2 stengels bleekselderij - 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 750 g runderlappen in blokjes van 3x3 cm gesneden 3 e olijfolie 1 e boter 1+1/2 t zout 1/2 t peper 1 ui, fijn 3 teentjes knoflook, fijn 250 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 750 g runderlappen in blokjes van 3x3 cm gesneden 3 e olijfolie 1 e boter 1+1/2 t zout 1/2 t peper 1 ui, fijn 3 teentjes knoflook, fijn 250 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg hamlappen, in blokjes gesneden (dit kan ook met schouderlappen, maar dan de vet spek weglaten) vet spek, in plakjes zo groot als hamlap[...]
Bron: smulweb.nlDe overgang. Het is eigenlijk de omgekeerde pubertijd. Ook tijdens de overgang zit je in een achtbaan en moet je maar proberen er iets van te maken. Het is[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlIngrediënten 1 bos bospeen 2 bosuitjes 2 eetlepels pijnboompitten 4 sneetjes oud witbrood 6 gewelde abrikozen (zakje a 200 g) 4 takjes peterselie 4[...]
Bron: ah.nlKidneybonen met o.a. selderij, venkel, wortel, zoete aardappel en tomaat, hier geserveerd met cottage cheese, augurk en munt Bonen en andere peulvruchten zijn[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlVitello Tonnato komt oorspronkelijk uit de Noors-Italiaanse regio Piemonte, en daar eten vrijwel alle families het op ferragosto - Maria-Hemelvaart - op 15[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMet weinig ingrediënten maak je in een handomdraai deze lekkere licht pittige soep. Wil je de soep pittiger, gebruik dan meer rode currypasta. De winterwortel[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comQua kleuren sprankelt dit weer niet, maar daar moet je even doorheen kijken. Wel eens het gezucht van een vegetariër gehoord dat ze in een restaurant weer niet[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl