Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Ingrediënten Porties : 10 1 1/2 pak (250 gr) cannelloni of grote pastaschelpen 2 eieren, geklopt 4 pakjes (250 gr) ricotta 500 gr mozzarella, geraspt en[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 12 personen 25 gram gedroogde porcini (eekhoorntjesbrood) 30 gram roomboter 1 fijn gesneden ui 2 fijngesneden knoflookteentjes 225 gram kalfs- of[...]
Bron: smulweb.nlEven geen getrut met moeilijk moeilijk verse pasta maken met zo'n kolere machine en een tafel vol met bloem, gewoon een pak ribbelmacaroni van honig (500 g)[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe Italiaanse keuken kenmerkt zich door eenvoud. Tot 1960 was Italië een arm en overwegend agrarisch land. De bevolking was gewend om alles wat “in het[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comDe Italiaanse keuken kenmerkt zich door eenvoud. Tot 1960 was Italië een arm en overwegend agrarisch land. De bevolking was gewend om alles wat “in het[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comOp de eerste dag van mijn vakantie was ik samen met nog een aantal foodbloggers uitgenodigd in het Steigenberger Airport hotel. We mochten kennis maken met de[...]
Bron: duizenden1dag.blogspot.nlHi there! Gisteravond zou ik met mijn ouders en zus en haar vriend uit eten gaan in het DWDD-Popuprestaurant. En dat ging potverdikkie niet door. Wij gaan[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlAlweer een tijd geleden werden wij op een zomerse middag uitgenodigd voor een exclusieve VIP tasting in het Steigenberger Airport Hotel in de nieuwe trattoria[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlIk heb de vegan cannelloni van zuurkool en rul gehackt met ananas en kerrie-bechamelsaus volgens het recept van de Vegetarische slager gemaakt. Absoluut[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlDe Italiaanse keuken kenmerkt zich door eenvoud. Tot 1960 was Italië een arm en overwegend agrarisch land. De bevolking was gewend om alles wat “in het[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comKun jij daar ook zo van genieten? Een pakketje bij de post! Soms valt het een beetje tegen (vooral als het voor je man blijkt te zijn ;-)), maar soms overtreft[...]
Bron: carryskitchen.blogspot.comWanneer deze review online komt, zit ik nog onder de zuiderse zon te genieten van het beste wat Italië te bieden heeft. Daarom vond ik het wel toepasselijk om[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.beIngrediënten Opbrengst : 500 gr pasta 450 g harde bloem snufje zout 4 eieren, losgeklopt 1 el olijfolie, extra vergine Bereidingswijze Voorbereiding: 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 3 150 g paella-rijst mespunt saffraanpoeder 1/2 tl witte peper 1 tl zout 1 tl paprikapoeder 1/4 l water 100 g partygarnalen 2[...]
Bron: allrecipes.nlGisteren was het hier drama. Sta je lekker cannelloni te maken en bedenk je dat je best ineens een brood bakt. Cannelloni uit de oven, brood erin. Valt ineens[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.be