Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 58 recepten
Tijd om te oogsten, om te rooien eigenlijk. De aardappels, uien en knoflook zijn gerooid en de opbrengst is super. We tuinieren zoveel mogelijk volgens de[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlvoor 4 personen 250 g rundergehakt - 1 ui - 3 worteltjes - stukje knolselderij - 2 eetlepels fijngehakte peterselie - ½ glas bouillon van een blokje -[...]
Bron: smulweb.nlIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 250 g rundergehakt - 1 ui - 3 worteltjes - stukje knolselderij - 2 eetlepels fijngehakte peterselie - ½ glas bouillon van een blokje -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr doorregen sukadelappen 150 gr gerookte spekblokjes 4 grote uien (halve ringen) 2 teentjes knoflook 2 winterwortels 1 bouillonblokje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo hertenvlees 125 gr gerookte spekblokjes 250 gr kastanje champignons 1 winterwortel 400 gr uien (gesnipperd) 2 teentjes knoflook 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo hertenvlees 125 gr gerookte spekblokjes 250 gr kastanje champignons 1 winterwortel 400 gr uien (gesnipperd) 2 teentjes knoflook 1 el[...]
Bron: smulweb.nlHet AVG'tje, hoeksteen van de Nederlandse Keuken; Aardappels, Vlees en Groenten. Dikke is er groot mee geworden. 'Wat eten we vandaag ?', werd vroeger steevast[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlYes! Dit wordt het hoofdgerecht van mijn kerstdiner. Allez, niet dat van mij, maar het kerstmenu dat ik ga bloggen voor mijn volgers en fans. Zoals jullie van[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEr zijn mensen die dwepen met Ottolenghi . Er zijn er die lyrisch worden van Nigella Lawson . Als je mij vraagt wie mijn favoriete kookboekauteur is, dan koop[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet is herfst! Je merkt het niet alleen buiten (ik hààt regen!), maar ook in de commerce: de poelier heeft terug volop wild in de aanbieding en bij de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet is weer de tijd voor stamppot! Ons doe je er in ieder geval een plezier mee. De stamppoten zoals boerenkool, zuurkool en hutspot zijn klassiekers, maar er[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frHet gaat er wild aan toe in Casa Latti ! November, december is in zowat heel Europa de wild periode. De sfeer is ook anders dan in de andere seizoenen, het is[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beIngrediënten 2 eetlepels olie 1 ui (grofgesnipperd) 1 grote winterwortel (in plakjes) 150 g knolselderij (in blokjes) 4 aardappels (in grove stukken) 400[...]
Bron: ah.nlPersoonlijk moet ik bij pilau altijd aan de Indiase keuken denken, maar dat klopt niet helemaal. Ook in de Afghaanse en Perzische keuken is het een bekend[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIt's that time of the year again. Na de zomer (ik ben een koukleum en zonneklopper) is de Kerstperiode voor mij de leukste periode van het jaar: de lichtjes,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be