Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 35 recepten
3 liter water, soepkip ca. 1 kg liefst poot en/of rauwe botten. 1 prei in grove stukken. 1 flinke wortel 1 teentje knoflook 1 ui, bestoken met 2 kruidnagels 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 16 2 rundvlees soepbotten 2 eetl zout 5 stengels bleekselderij, gehalveerd 1 ui, in vieren 1/2 theel gemalen zwarte peper 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 ui 2 wortelen 500 g mager rundergehakt 3 dl runderbouillon (van blokje) 1-2 eetl. worcestersaus laurierblaadje of bouquet[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 g lamslappen, vetrandjes verwijderd en in plakjes 1 teen knoflook, geperst 2 eetl. worcestersaus 1 ui, in dunne ringen 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 g mager ontbeend lamsvlees (bijv. lamsbout), vetrandjes verwijderd en in blokjes van 2 cm 2½ eetl. bloem 2½ eetl.[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 550 g reebout, zonder botten, in 4 dunne plakjes gesneden 2 el zonnebloemolie 2 takjes verse tijm 1 laurierblaadje 10 zwarte[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 450 g mager lamsvlees, zonder botten, in dobbelsteentjes gesneden 350 g champignons, in schijfjes gesneden 1 ui, in dunne[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 takjes peterselie 2 takjes verse tijm 1 laurierblaadje een stuk bleekselderij van 7,5 cm 1 blik fijngesneden tomaten, circa[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 450 g magere lamsboutschijven, bot en vet verwijderd, in blokjes van 2½ cm 450 g wortelen, in dikke schijfjes 4 grote stengels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 kg langoustines scheut olijfolie 1 lepel boter 1 niet te grote ui kwart bol verse knoflook of 2 tenen gedroogd 1 winterpeen 1[...]
Bron: allrecipes.nlVroeger werden linzen en andere peulvruchten geassocieerd met geiten-wollen-sokken-figuren, die vegetarische en tegelijkertijd duffe gerechten aten. Vandaag[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comVandaag was het pre-cooking X-masday in huize Eetplezier. De Italiaanse kerstcake (Certosino) op het blog van Caroline maakte zo’n indruk op me, dat ik[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 5 personen 4 wortelen,4 gr.uien,8 knoflooktenen,200 gr.boter,10 cl.olijfolie,lamsschouder,in blokjes van 3 cm,plakken van 4 gr.aardappelen,8[...]
Bron: smulweb.nlEen soep gemaakt van restjes, stelen en andere delen van groenten die anders in de vuilbak zouden belanden. Maar zo lekker dat ik hier toch maar het recept[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlMoet je koken voor een groot gezelschap en/of heb je maar weinig tijd (moet je, zoals ik, werken op kerstavond of oudejaarsavond...), dan is dit gerecht dé[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beTerwijl we met z'n allen (allez, daar ga ik toch vanuit) reikhalzend uitkijken naar lenteprimeurs als daar zijn Belgische (!) asperges, rabarber, aardbeien en[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be