Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 16 2 rundvlees soepbotten 2 eetl zout 5 stengels bleekselderij, gehalveerd 1 ui, in vieren 1/2 theel gemalen zwarte peper 2[...]
Bron: allrecipes.nlVandaag was het pre-cooking X-masday in huize Eetplezier. De Italiaanse kerstcake (Certosino) op het blog van Caroline maakte zo’n indruk op me, dat ik[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 5 personen 4 wortelen,4 gr.uien,8 knoflooktenen,200 gr.boter,10 cl.olijfolie,lamsschouder,in blokjes van 3 cm,plakken van 4 gr.aardappelen,8[...]
Bron: smulweb.nlMoet je koken voor een groot gezelschap en/of heb je maar weinig tijd (moet je, zoals ik, werken op kerstavond of oudejaarsavond...), dan is dit gerecht dé[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beTerwijl we met z'n allen (allez, daar ga ik toch vanuit) reikhalzend uitkijken naar lenteprimeurs als daar zijn Belgische (!) asperges, rabarber, aardbeien en[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beNa een aantal dagen enthousiast koken ligt de groente-la van de koelkast vol met restjes Groenten. Dikke heeft een ongelooflijke hekel aan weggooien, dus heb[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlVandaag was het pre-cooking X-masday in huize Eetplezier. De Italiaanse kerstcake (Certosino) op het blog van Caroline maakte zo’n indruk op me, dat ik[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten Opbrengst : 1 ,7 liter 15 g boter 225 g prei, fijngesneden 225 g uien, fijngesneden 1 groot laurierblad enkele takjes verse tijm enkele[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 900 g botten (van rund-, kalfs- of lamsvlees), fijngesneden 2 takjes verse tijm 3 takjes peterselie 1 groot laurierblad een[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 eendebillen ( of 2 eenden), 4 wortelen, 4 raapjes, 1 kleine knolselder, 1 venkelknol, 3 liter kippenbouillon (of eendenbouillon gemaakt van[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg kalfschenkel in plakken van gelijke dikte gezaagd. ca. 3 cm dik 3 fijngehakte grote uien 2 bleekselderijstengels, fijngesneden. 2 tenen[...]
Bron: smulweb.nl