Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Het valt me op, al bladerend door kookboeken en culinaire tijdschriftjes, dat aardappelpuree tegenwoordig in de categorie 'troosteten' valt. Of zoals de[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comWelke kruiden bij welke Groenten! EEN KORTE LIJST DIE JE DAARBIJ een eind op weg helpt. Er zijn altijd meer combinaties mogelijk! Maar deze passen in gepaste[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comIngrediënten Porties : 8 8 stronkjes witlof, schoongemaakt 30g boter 2 eetlepels bloem 250ml melk 130 gr geraspte gruyère, apart te verwerken 2[...]
Bron: allrecipes.nlWat een prachtige bedrijven zitten er toch in onze buurt! Naast Landgoud hebben we nu ook de Horaholm ontdekt. Deze viel ons al op als we daar op de fiets[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlIn de lente en zomer staan de bermen vol met intens blauwpaarse bloemen. Een prachtig gezicht, maar deze blauwpaarse bloemen zijn niet alleen leuk en lekker op[...]
Bron: ferrywijsman.blogspot.nlJodenhaas, longhaas en bavette zijn volgens Jeroen Meus en slagers die het kunnen weten een van de beste stukjes rundvlees die bestaan. Het zijn biefstukken[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNu de feestdagen weer achter de rug zijn, is het weer tijd voor een ovenschotel met aardappelpuree en witlofrolletjes met kaas en ham. Misschien een tikkeltje[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlDe uitgestrekte velden rodekool op de vette klei van Noord-Holland doen denken aan een school paars aangelopen reuzeoctopussen. De Romeinen en de Grieken[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlDe uitgestrekte velden rodekool op de vette klei van Noord-Holland doen denken aan een school paars aangelopen reuzeoctopussen. De Romeinen en de Grieken[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlDit is een remake van een geliefd ovengerecht uit de Keuken van Johanna. Met witlof kan je alle kanten op. Traditioneel met ham en kaas of zoals ik eerder[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comPiet Huysentruyht gaf mij een goeie tip voor de gegratineerde witloof met kaassaus. Hij gebruikt eerder bechamelsaus en voegt de kaas daarna toe. Zijn tips[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beHete bliksem met hachee van gehakt Een heerlijke ovenschotel voor koude dagen. Maar volgens mij kan het ook prima gegeten worden tijdens de rest van het jaar.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten 4 el parmezaanse kaas ½ el bloem 4 sliptongen zout en versgemalen peper 1½ dl Italiaanse olijfolie (extra vierge) 3 struikjes[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 4 dikke struiken witlof 1 ui 150 gram gehakt 1 ei theelepel nootmuskaat eetlepel fijngehakte peterselie 2 eetlepels paneermeel 1 glas witte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 dikke struiken witlof 1 ui 150 gram gehakt 1 ei theelepel nootmuskaat eetlepel fijngehakte peterselie 2 eetlepels paneermeel 1 glas witte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 stronken witlof, schoongemaakt, in 2 Bechamelsaus: 1 el boter 1 el bloem 2,5 dl melk 1 mespunt nootmuskaat 1 tl boter 8 plakken Emmentaler[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500-750 gr witlof 1 teentje knoflook 1 flinke sjalot of ½ middelgrote ui 1 cm verse gemberwortel 250 g mager rundergehakt ½ el[...]
Bron: smulweb.nl