Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 62 recepten
Deze cake heeft last van een identiteitscrisis?! Het is een citroencake, maar de cake wordt eigenlijk Madeira cake genoemd. De Madeira cake heeft zijn naam te[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comHet 'industrieterrein' van De Kookfabriek breidt zich steeds verder uit in Nederland: na Den Haag en Amsterdam is nu Rotterdam aan de beurt. Én er zijn zelfs[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comTartes Tatin, ik kan er geen genoeg van krijgen: van de klassieke Tarte Tatin met appel van Cees Holtkamp tot de hartige Verrassende Tatin van Ottolenghi . En[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comGroenten zijn hip! Groenten zijn hip! Kijk maar naar de populariteit van chefs zoals de Franse groentegod Alain Passard en, in ons eigen kikkerlandje, Niven[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comFlorence. De stad van de Duomo, de Ponte Vecchio en de David van Michelangelo. En ook absoluut de stad van la dolce vita : een geweldige stad voor elke[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comMerijn en Nadia zijn terug! In Arabia bij je thuis worden de 1001 mysteries van de Arabische keuken ontrafeld: de meiden van Arabia nemen je mee naar de souk[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comCiao ! Afgelopen week was ik met John in Florence om de prachtige stad te bewonderen, de Italiaanse cultuur op te snuiven en natuurlijk de Florentijnse keuken[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comVandaag is het Koekjesdag ! Op Koekjesdag trakteer je je buren op zelfgebakken koekjes. Ik maakte deze knapperige Ottolenghi-koekjes met witte chocolade en[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comNigella is back ! Ze gaat op de Italiaanse toer in haar nieuwe tv-programma én boek Nigellissima . Hoewel de titel anders doet vermoeden ziet Nigella er[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comNog even lekker nazomeren met deze Macadamianotencake met zonnige kokos en frisse limoen! De cake bevat geen grammetje roomboter, maar de boter mis je totaal[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comDe echte Ottolenghi-fans is het natuurlijk niet ontgaan: er is een gloednieuw kookboek! Vorige week verscheen het langverwachte Jerusalem .* Yotam Ottolenghi[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comOttolenghi blijft me verrassen en verwennen ! Dit is alweer zo'n briljant recept! En, eigenlijk eet ik bijna nooit pannenkoeken, maar deze heb ik nu al 2 x in[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.com100 Joehoe! Dit is mijn 100e blogpost op Kell's Kitchen ! Om deze mijlpaal te vieren heb ik deze yummy taartjes (die amandelroom!) van Rachel Khoo gebakken.[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comHuh, geen appels? Nope! Ottolenghi maakte 'n verrassend lekkere hartige versie van de Franse klassieker. In deze Tarte Tatin gaan gekarameliseerde[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comLaatst maakte ik deze verleidelijk lekkere Financiers , nu is het tijd voor het bekendere 'zusje': de Madeleine. Je weet wel, het Fransje cakeje met de[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comIk heb 'n tic... Ik bewaar altijd het lekkerste voor het laatst; heel zorgvuldig kies ik m'n laatste hapje uit. Stiekem denk ik dat Yvette van Boven er ook[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.com