recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder varken uien

Gevonden 36 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Lamsbout

voor 10 personen -1 ui (fijngehakt) -1 wortel (fijngehakt) -olijfolie -1 lamsbout (circa 2 kg) -zout -1 groene of zwarte vijg per persoon -500 g druiven[...]

Bron: smulweb.nl
Stoofschotel met hertenvlees

Ingrediënten Porties : 6 2 eetlepels extra vergine olijfolie 700 gr hertenvlees, in blokjes zout en peper naar smaak 1 kleine ui, in grote blokjes[...]

Bron: allrecipes.nl

Mosselen met kruidenboter

Ingrediënten 1 eetlepel verse peterselie (fijngeknipt) 2 teentjes knoflook (geperst) 1 theelepel citroensap 150 g zachte boter 2 kilo mosselen 3 dunne[...]

Bron: ah.nl
Karbonades met zeezout en blonde linzen

Ingrediënten 2 teentjes knoflook 8 jeneverbessen 3 theelepels gedroogde tijm 2 theelepels grof zeezout (versgemalen) zwarte peper 4 eetlepels olijfolie 4[...]

Bron: ah.nl
Hazenpeper

voor 5 personen 1 kg. hazenvlees (voorbouten), 1/2 ltr. (wild)bouillon, 500 gr. gerookte spekblokjes, 1/2 gesn. ui, 100 gr. zilveruitjes, 100 gr.[...]

Bron: smulweb.nl
Gemarineerd Kebabs voor Grill of BBQ met[...]

voor 6 personen 1 kg hamlappen, in blokjes gesneden (dit kan ook met schouderlappen, maar dan de vet spek weglaten) vet spek, in plakjes zo groot als hamlap[...]

Bron: smulweb.nl
Sukadelapjes met roergebakken bloemkool.

voor 4 personen 4 sukadelapjes van circa 200 g per stuk 4 peperkorrels 2 jeneverbessen 2 kruidnagels 1 stukje foelie 2 blaadjes laurier 1 grote ui, gesnipperd[...]

Bron: smulweb.nl
Sukadelapjes met roergebakken bloemkool.

voor 4 personen 4 sukadelapjes van circa 200 g per stuk 4 peperkorrels 2 jeneverbessen 2 kruidnagels 1 stukje foelie 2 blaadjes laurier 1 grote ui, gesnipperd[...]

Bron: smulweb.nl
Gemarineerd Kebabs voor Grill of BBQ met[...]

voor 6 personen 1 kg hamlappen, in blokjes gesneden (dit kan ook met schouderlappen, maar dan de vet spek weglaten) vet spek, in plakjes zo groot als hamlap[...]

Bron: smulweb.nl
Sauerbraten met rozijnen

Ingrediënten Porties : 6 1 kg sirloin of runderstoofvlees 225 ml droge rode wijn 225 ml rode wijnazijn 1 laurierblad 2 hele kruidnagels 1/2 theelepel[...]

Bron: allrecipes.nl
Rundvlees gestoofd in rode wijn

voor 4 personen 1 ui 2 laurierbladeren 6 jeneverbessen 1 kaneelstokje 300 gr. winterwortel 750 gr. runderrollade 1 dl. bouillon 3 el. olijfolie 2 el.[...]

Bron: smulweb.nl
Goulash met hertenvlees

Ingrediënten Porties : 4 4-5 jeneverbessen 1 mespuntje gember 1 snufje kaneel 1 mespuntje piment 1 kg blokjes hertenvlees zout en versgemalen zwarte[...]

Bron: allrecipes.nl
Strudel van hazenpeper

Ingrediënten Porties : 8 1 kg hazen voorboutjes (hazenvoorlopers) peper, zout, plantaardige olie ui, wortel, knoflook, peperkorrels, laurier,[...]

Bron: allrecipes.nl
Gesmoord rundvlees met gerst

Ingrediënten Porties : 4 500 g runderbiefstuk of -stoofvlees, zonder vet en in blokken van 5 cm gesneden 2 teentjes knoflook, gehalveerd 3[...]

Bron: allrecipes.nl
Fazantenschotel met bleekselderij

Ingrediënten Porties : 4 2 el olijfolie, extra vergine 4 fazantenfilets, circa 400 g in totaal 1 ui, fijngesneden 3 appels 2 stengels bleekselderij,[...]

Bron: allrecipes.nl
Blinde vinken van reebout

Ingrediënten Porties : 4 550 g reebout, zonder botten, in 4 dunne plakjes gesneden 2 el zonnebloemolie 2 takjes verse tijm 1 laurierblaadje 10 zwarte[...]

Bron: allrecipes.nl
Wildsoep met bessensaus

Ingrediënten Porties : 6 2 el olijfolie, extra vergine 1 grote ui, fijngesneden 1 teentje knoflook, uitgeperst 300 g hertengehakt 8 jeneverbessen, geplet[...]

Bron: allrecipes.nl
Eendenborst  in port

voor 4 personen 2 wilde eenden. (twee tamme eenden) voor de fond van eend: wortel, bleekselderij, knolselderij, peterselie, wat jeneverbessen, laurier, thijm.[...]

Bron: smulweb.nl
Kookterm - Kruiden en specerijen - SPICE WISE

Vaak worden kruiden en specerijen in een adem genoemd. Maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen kruiden en specerijen? Kruiden en specerijen worden beide[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy