Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
2 middelgrote trostomaten 3 el extra vergine avocado- of olijfolie 1 el limoensap 4 citroenblaadjes, middennerf verwijderd, gesnipperd 1 bosui (alleen witte[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 200 gr bloem, gezeefd 100 gr boter, in kleine blokjes 50 gr witte basterdsuiker Zout Koud water 2½ dl room 200 gr witte[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 750 gram sukade 2 sjalotjes 2 teentjes knoflook 4 kemirienoten/ (alternatief macadamia`s) 1 tomaat 1,5 theelepel tamarinde pasta 2 rawit[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 ml cocosmelk uit toko, liefst uit het groene pakje. 500 ml water Vissaus 1 Stengel Sereh (citroengras) 6 kaffa limes (citroenblad) 10[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gram sukade 2 sjalotjes 2 teentjes knoflook 4 kemirienoten/ (alternatief macadamia`s) 1 tomaat 1,5 theelepel tamarinde pasta 2 rawit[...]
Bron: smulweb.nlVandaag heb ik een recept voor een vegetarische curry voor je. Een ideaal recept om restjes te verwerken. Zo had ik nog een halve blok tofu, een bakje zeekraal[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlEen traditionele koek voor de feestmaand december en dan met name voor 5 december. Het bakken van gevulde speculaas geeft altijd weer een fijn gevoel. Niet[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comNa de heerlijke kokossoep die ik had gegeten bij Songkhla in Den Haag (zier eerdere blogpost!), was ik totally inspired om het zelf ook eens te maken. Na een[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlDe Aziatische keukens hebben de laatste tijd weinig aandacht gekregen bij mij. Hoog tijd om daar wat aan te doen! Deze gebakken rijst kun je als bijgerecht[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlOngeveer 2 weken geleden heb ik hier een recept gepost voor börek van loempiavellen - en vandaag dus alweer. Je begrijpt het waarschijnlijk al, ik vind ze[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlNatuurlijk kun je kant en klare kipburgers bij de slager of in de supermarkt kopen, maar je kunt ze ook zelf maken. Het is helemaal niet zo moeilijk en je kunt[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlHertensate met Perzik-Yoghurtdip Ingredienten: 400 g Nieuw-Zeelands hertenvlees, uit de rug of van de bout 2 cm verse gember 2 teentjes knoflook 2 eetlepel[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlHet kookboek Blauw is vernoemd naar het gelijknamige restaurant in Utrecht en Amsterdam en geschreven en samengesteld door Meta van den Boomen: ze ging er in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlUit het kookboek Blauw: "Een terugkerende favoriet is geroosterde kip, oftewel ayam bakar. Een algemene benaming voor een gerecht dat in Indonesië in talloze[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 2 personen *100 gram kipfilet *1 stengel citroengras *4 centimeter verse laoswortel *3 citroenbladeren *2 verse chilipepertjes *10 strawmushrooms (of[...]
Bron: smulweb.nlPer persoon: 1 grote pijlinktvis (kalamaris) van 15 a 20 centimeter. Vulling: 2 sjalotjes 2 teentjes knoflook ¿ a 1 spaans pepertje (met of zonder[...]
Bron: smulweb.nl