Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
voor 4 personen 1 teen knoflook 4 dl droge witte wijn 1/2 eetlepel citroensap 3 zakjes geraspte Gruyère (a 100 g) 3 zakjes geraspte emmentaler (a 100[...]
Bron: smulweb.nlVoor de kaas vulling: 200 g ongezouten boter 220 g bloem 1 l melk 1 tl nootmuskaat 20 g geweekte gelatineblaadjes, uitgeknepen 120 g gemalen Gruyère[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 150 gram kaas per persoon waarvan de helft Zwitserse Emmentaler en de andere helft Zwitserse (of Franse) Gruyère, 0,75 dl droge witte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 plakjes diepvries bladerdeeg 1 ui 250 gr. champignons 1 el. citroensap 100 gr. kwark 1/8 l. slagroom (125 dl.) 2 grote eieren 75 gr.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 grote courgettes 600 gram gemengd gehakt (vb. varkens-kalfsgehakt) 600 gram vastkokende aardappelen klein blikje tomatenconcentraat (70[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 plakjes diepvries bladerdeeg 1 ui 250 gr. champignons 1 el. citroensap 100 gr. kwark 1/8 l. slagroom (125 dl.) 2 grote eieren 75 gr.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Het deeg: 200 gr bloem 2 tl bakpoeder 100 ml kwark 70 ml melk 5 el olijfolie De vulling: 1 ui 1 prei 1 rode paprika 1 gele paprika 150 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Het deeg: 200 gr bloem 2 tl bakpoeder 100 ml kwark 70 ml melk 5 el olijfolie De vulling: 1 ui 1 prei 1 rode paprika 1 gele paprika 150 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1/2 pak pannenkoekmix meergranen (a 400 g) 500 ml halfvolle melk 5 eieren 100 g boter 1 bakje champignons (250 g), in plakjes + 2 x 4 plakken[...]
Bron: smulweb.nlBijzonder Kerst Kaasplankje Omschrijving Kerst is natuurlijk bij uitstek de tijd om indruk te maken met een smaakvol kaasplateau! De Taleggio is een unieke[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlvoor 4 personen (Reken 250gr kaas per persoon, ingredienten zijn makkelijk aan te passen aan het aantal personen) 500gr Gruyère kaas 500gr Vacheron[...]
Bron: smulweb.nlVoor 4 personen: 2 sjalotjes, fijn gesnipperd 1 grote venkelknol, 200 gr. in kleine blokjes rest in smalle repen van ca. 1 cm, 4 tomaten, ontpit en ontveld,[...]
Bron: smulweb.nl