Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 32 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1 ui 2 wortelen 2 stengels bleekselderij 1 gele paprika 75 g chorizo 1 eetl. olie 4 dl kippenbouillon (van blokje) 420 g witte[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetlepels olijfolie 3 rode uien, fijngehakt 3 tenen knoflook, fijngehakt 2 (400g) blikjes gepelde pruimtomaten 1 (400g) blikje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 1 biefstuk 1 varkensfilet 1-2 Chorizo-worstjes 1 ui 1/2 rode paprika 1/2 gele of groene paprika pot Piri piri saus 1 teentje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 2 eetlepels olijfolie 1 grote ui, fijngehakt 250 gr Spaanse chorizo, in blokjes gesneden 3 stengels selderij, in blokjes 3[...]
Bron: allrecipes.nlVarkenslapjes of krabbetjes of schouderkarbonade braadworstjes of saucijzen reepjes gerookte spek boter voor bakken ui, in halve ringen prei in 3 cm stukken[...]
Bron: smulweb.nlHet voorgerecht tijdens mijn stressvrije etentje van afgelopen weekend bestond uit een – o, wat een gemak - anti-pastischotel. Daarop huisgemaakte[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comAl een tijdje zie ik op andere blogs regelmatig spaghetti van courgette passeren, en dat zag er altijd best wel lekker uit. Toen ik dit recept dus zag in Puur[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beSnel klaar, weinig ingrediënten, supermakkelijk, maar vooral lekkerrrrrrrrrr! Eentje om te maken voor gasten dus. Pieterman is een smakelijke vis die smeekt om[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVorige week maandag was ik te gast in de loft van Lieve Byttebier, het gezicht achter dé kookwinkel van Kortrijk met dezelfde naam, blogster van Rue de Surène[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 1 ui 4 teentjes knoflook 4 grote aardappels 2 winterwortels 400 g varkenslappen 1 blik kikkererwten (400 g) 1 laurierblaadje snufje[...]
Bron: ah.nlIt's that time of the year again. Na de zomer (ik ben een koukleum en zonneklopper) is de Kerstperiode voor mij de leukste periode van het jaar: de lichtjes,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beGisteren was het een gezellige en geslaagde dag op de Mercado in Hendrik-Ido-Ambacht! Er was een nieuwe deelneemster, een Spaanse die zich Maestra Cortadora[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlNa lange en kortere logeerpartijen bij (schoon)familie moeten we weer terug in ons ritme komen. Gelukkig was de diepvries al weer wat aangevuld. Voor de[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beEigenlijk zou een mens geen kookboeken meer moeten kopen. Er zijn zoveel kooksites, blogs, YouTube kanalen,... alles is te vinden op het internet. En toch.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIn de foodybox van Kroonophetwerk ontvingen wij de heerlijke mild gekruide salami-worst van Stegeman . Deze worst is gerookt op beukenhout met een verfijnde[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlDeze blogpost behoeft maar weinig intro. Tenzij je enorm geïnteresseerd bent in de geschiedenis van het ontstaan van International Hamburger Day, maar ik[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl