Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Ingrediënten Porties : 2 1 tl tamarindepasta (toko) 3 el kokend water 2 el sojasaus 2 tl sesamolie 1 el rijstwijn (sake of mirin) of sherry 100 g fijne[...]
Bron: allrecipes.nlDe ingang van winkel Persepolis [spreek uit: pèr-SEH-pô-liss ] op Kanaalstraat 82 (te Utrecht) is weinig opvallend in de veelheid aan uitgestalde groenten en[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen 2 kipfilets (liefst biologisch) 2 stronken broccoli 1 bakje oesterzammen (shiitake of champignons kan ook prima als je van een stevigere zwam[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 hele Kipfilet 300 gram Pasta 500 gram Broccoli 250 gram Shiitakes of Oesterzwam 3 lente Uitjes 6 teentjes Knoflook 1 vers rood Pepertje 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr doorregen sukadelappen 150 gr gerookte spekblokjes 4 grote uien (halve ringen) 2 teentjes knoflook 2 winterwortels 1 bouillonblokje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 hele Kipfilet 300 gram Pasta 500 gram Broccoli 250 gram Shiitakes of Oesterzwam 3 lente Uitjes 6 teentjes Knoflook 1 vers rood Pepertje 1[...]
Bron: smulweb.nlVoor het eerst orzo gegeten en het smaakte heerlijk. Orzo is een pasta gemaakt van harde tarwe in de vorm van een grote rijstkorrel. De smaakt lijkt een beetje[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlOmdat paddestoelen bij de herfst horen en het vandaag echt een herfstige dag is, heb ik in herfstsferen gekookt, wel met een vleugje zonnestralen, ik heb[...]
Bron: keukenprinsessen.blogspot.nlVroeger vond ik de pasta gekleurd met inktvisinkt zo leuk, maar dat kan niet meer, want niet plantaardig. Nu zag ik bij de natuurwinkel zwarte rijstnoodles[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlEr is een nieuw kruidenmengsel aan het assortiment van Jonnie Boer's Original spices toegevoegd, genaamd Fungi Trifolati. Ik kom nog steeds mensen tegen die de[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlDeze spruitjes zijn wel lekker! Sinds een paar jaar lust ik spruitjes. Mijn moeder maakte vroeger spruitjes met kastanjes. Dat vond mijn vader lekker. Maar ik[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDoor te variëren met verschillende soorten paddenstoelen smaakt deze pastaschotel iedere keer weer anders. Ik heb er shiitakes en cantharellen in gebruikt.[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comHet recept komt uit het boek Lekker thuis of zoals het in het Engels heet Dining In van Alison Roman. Ik vond het een briljant idee, voor een crunchy toets de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl