Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
voor 6 personen 4 (tamme) konijnebouten (versgemalen) peper en zout 2 el wildkruiden 50 gr boter 4 uien (in halve ringen) 2 tenen knoflook (in plakjes) 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 450 g everzwijnvlees om te stoven, zonder vet en in stukken gesneden 2 uien 1 kaneelstokje 250 ml rode wijn 15 jeneverbessen,[...]
Bron: allrecipes.nlVanzelfsprekend hoort er in een echte Elzasser zuurkoolschotel veel vlees. Knieschijven, spek en rookworst, hoe vetter, hoe beter, vinden ze in Duitsland. Ik[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen Ouderwets lang Deze recept maak je (wegens bereidingswijzen) wanneer je een paar dagen vrij hebben. voor bout 1 geitenbout van 1500 g zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen - 150 g. spek(speklap) - 1500 g. hertengoulasch -2 uien - 1 stronk prei - 300 g. wortel - 3 tenen knoflook - 1 takje rozemarijn - 5[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ouderwets lang Deze recept maak je (wegens bereidingswijzen) wanneer je een paar dagen vrij hebben. voor bout 1 geitenbout van 1500 g zout[...]
Bron: smulweb.nlHet gaat er wild aan toe in Casa Latti ! November, december is in zowat heel Europa de wild periode. De sfeer is ook anders dan in de andere seizoenen, het is[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beMoet je koken voor een groot gezelschap en/of heb je maar weinig tijd (moet je, zoals ik, werken op kerstavond of oudejaarsavond...), dan is dit gerecht dé[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWelke kruiden bij welke Groenten! EEN KORTE LIJST DIE JE DAARBIJ een eind op weg helpt. Er zijn altijd meer combinaties mogelijk! Maar deze passen in gepaste[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comVanzelfsprekend hoort er in een echte Elzasser zuurkoolschotel veel vlees. Knieschijven, spek en rookworst, hoe vetter, hoe beter, vinden ze in Duitsland. Ik[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comPickels, ik ben er eigenlijk altijd al dol op geweest. En dan bedoel ik geen groenten in het zuur maar de gele pickels, in Nederland ook wel bekend als[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beOnderstaand recept heeft eigenlijk geen uitleg nodig. Heerlijk ouderwets, maar toch net even anders. De groenten snijd ik zelf, omdat ik de kant-en-klaar[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlReerug met Rode Bessensaus Als je van wild houd is dit een heerlijk recept Samen met de rozemarijnaardappeltjes een maaltijd om te smullen Ingredienten voor 4[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 500 g mager hertenstoofvlees, ontbeend en in blokjes van 2-3 cm 2 eetl. fijngemalen havermout 2 eetl. extra vergine olijfolie 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 750 gr.runderlappen 200 gr.spekreepjes halve rode en groene paprika grote zoete ui 8 tomaten 1 grote wortel 1 stengel bleekselderij[...]
Bron: smulweb.nlVoor 2 kg runderborststuk: 2-4 uitgeknepen knoflooktenen, 3 tl gemengde inmaakkruiden, 2 verkruimelde laurierblaadjes, 1 tl gekneusde peperkorrels, 75 g[...]
Bron: smulweb.nl