Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 827 recepten
Ingrediënten Porties : 10 1 eetl plantaardige olie 1 ui, gehakt 1 laurierblaadje 3 teentjes knoflook, fijngehakt 400g droge gele of groene spliterwten[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 el zonnebloemolie 500 g magere varkensschouder, in stukken gesneden 2 uien, fijngesneden 2 appels, geschild, zonder klokhuis[...]
Bron: allrecipes.nlVoor 4 personen: Viskoekjes: 1 ui, 1 knoflookteen, 200 gram witvis (lekker kabeljauw bijvoorbeeld), 200 gram zalmfilet, 5 eetlepels kokosmeel, 1 ei, verse[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 2 el zonnebloemolie 1 grote ui, in schijfjes gesneden 450 g mager runderstoofvlees, in blokjes gesneden 250 g jonge worteltjes[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 gram ongepelde garnalen, 25 gram boter 1 preiwit , 1 ui, 2 wortelen, een handvol selder, 1 teentje look, 1 rode puntpaprika of rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -1 kg magere runderlappen -1 schoongemaakte en in parten gesneden ui -1 schoongemaakt teentje knoflook -1 in plakjes gesneden worteltje -1[...]
Bron: smulweb.nlSpannende tijden! Vandaag mijn boek verstuurd om te worden gedrukt. Binnenkort is het zover: het Boeddhamum Glutenvrije Kookboek. Zeker 3 jaar werk, helaas[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comIk zal het maar eerlijk zeggen. Ik wil met dit recept vooral even de schorseneren in de spotlights zetten. Want zeg nou zelf; hoe vaak heb je die in het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 125 g gedroogde zwartoogbonen, een nacht geweekt 2 el olijfolie, extra vergine 2 uien, in schijfjes gesneden 1 teentje knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 3 aardappelen ½ zacht zure appel ca. 50 g krab ca. 70 g gerookte zalm 2 eetl. mayonaise 1 potje zure room (klein) 2 worteltjes ½[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 lamsbout met been (1300 gr) peper, zout 30 gr boter 2 teentjes knoflook 15 gr peterselie 1 citroen 40 gr amandelschaafsel 3 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetl. olijfolie 500 g magere runderlappen, in blokjes van 2-3 cm 2 uien, in ringen 1 eetl. bloem 6 dl donker bier van goede[...]
Bron: allrecipes.nlSmakelijke avondmaaltijd met bruine bonen, aardappelen en vegetarisch gehakt Introductie: Een heerlijke en voedzame maaltijd op tafel zetten is altijd een[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 500 g kogelbiefstuk, in 8 dunne plakjes 2 eetl. olijfolie 1 eetl. grofgemalen zwarte peperkorrels 1 ui, in smalle ringen 2[...]
Bron: allrecipes.nlAppelmoes, uienconfijt, wortelen, wild,... het is er een beetje de tijd van het jaar voor.Alleen dat wild, daar ben ik nooit een fan van geweest (hoewel,als je[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beIngrediënten 4 eetlepels olijfolie 300 g panklare spinazie 1 sjalot (fijngesneden) 1 wortel (fijngesneden) 2 teentjes knoflook (fijngesneden) 1 zakje[...]
Bron: ah.nlDit recept is van mijn favoriete receptenschrijfster Florine Boucher . De Franse en Italiaanse keuken zijn haar 'geboortegronden.' Ze heeft vanaf 1988[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 1 ui 2 wortelen 2 stengels bleekselderij 1 gele paprika 75 g chorizo 1 eetl. olie 4 dl kippenbouillon (van blokje) 420 g witte[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 wilde eenden. (twee tamme eenden) voor de fond van eend: wortel, bleekselderij, knolselderij, peterselie, wat jeneverbessen, laurier, thijm.[...]
Bron: smulweb.nlOmdat ik niet veel meer in huis had moest ik het doen met wat er nog was... En toen ik aan het kijken was wat er nog allemaal in de koelkast en de vriezer zat[...]
Bron: yentlcookedwithlove.blogspot.comIngrediënten 1/2 zakje verse peterselie (a 30 g) 1 kg rode aardappels (zak a 1.5 kg) 100 g rozijnen (zak a 500 g) 1 vegetarische rookworst (200 g) 1 zak[...]
Bron: ah.nlvoor 2 personen 1 Winterwortel,1 Prei (witte gedeelte),3 stengels bleekselderij,50gr boter,5 zalmfilets,5 el witte wijn,5 el wtte vermouth (martini),5 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg visfilet (kabeljauw, koolvis, tarbot), 500 g gepelde reuzengarnalen, 1 ui, 150 g wortelen, 3 tomaten, 3 takjes groene selder, 1 kleine[...]
Bron: smulweb.nl