Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2 kleine varkenshaasjes, elk ca. 175 g 1 grote sinaasappel 50 g zachte, gedroogde pruimen, in dunne reepjes 3 gemberbolletjes op[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4-5 jeneverbessen 1 mespuntje gember 1 snufje kaneel 1 mespuntje piment 1 kg blokjes hertenvlees zout en versgemalen zwarte[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 2 pond ossenstaart 85 gr reuzel of boter 4 selderij stengels 2 grote wortelen 2 grote uien 4 knoflookteentjes, gehakt 1 eetlepel[...]
Bron: allrecipes.nlHet spreekwoordelijke "groeien als kool" is niet echt van toepassing op de rode kolen in onze moestuin. Ze hebben op dit moment nog maar de grootte van een[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlWildpeper in mini pannetjes Ze zijn zo leuk..... De mini pannetjes of cocottes Leuk om in te serveren Ieder z`n eigen pannetje op het bord Voor soep,stoof en[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlSandwiches Onigirazu Hou je van sushi...... maar zie je ertegen op om zelf sushi te maken omdat het vouwen niet zo goed lukt? Probeer dan eens de onigirazu[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 1 hele kip (1-1,5 kg), in stukken gesneden 60 gr boter 120 gr bacon 1 grote ui, in stukjes gesneden 1 wortel, in stukjes[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 300 g mals stoof vlees, bijv. rib-runder lappen of hacheevlees, in repen- 1 eetlepel Groninger mosterd- 4 uien- 4 plakjes bacon- 2 takjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1000 gram sukadelappen 8 jonge uien 150 gram gerookte spek 300 gram champignons 1 eetlepel olijfolie 30 gram boter 1 teentje knoflook 35 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor vier personen, voorbereiding: 20 minuten, Eerste bereiding meer dan 90 minuten. Vervolgbereiding ongeveer 30 minuten Ingrediënten:[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -750 g rundsschouderstuk (ofwel zenuwstuk) -200 g mirepoix van wortel, ui, tijm, laurier -50 g spek (vers of gerookt, naar eigen keuze) -1[...]
Bron: smulweb.nlNiets zo leuk als verse groentjes uit eigen tuin. En al zeker als je nadien met de verse groenten en kruiden aan de slag kan in de keuken. Ik sta nog steeds[...]
Bron: cuisine-celine.blogspot.nl