Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 35 recepten
Laatst sprak ik een kennis die klaagde dat de boodschappen zo duur zijn. Het bleek dat zij wel heel veel kant-en-klaar, pakjes en zakjes, potten e.d. koopt. Ik[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlIngrediënten 100 ml balsamicoazijn (bijv. Aceto Balsamico di Modena) 1 theelepel aardappelzetmeel of maïzena 4 romatomaten 2 sjalotten 1 teentje[...]
Bron: ah.nlLaatst verrastte mijn vriend mij met een 'Thaise rijsttafel'. Hij had allemaal lekkere gerechtjes gemaakt, waaronder de Thaise kippensoep. Die ik echt de[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlAan het einde gekomen van het moestuinseizoen, kan er worden teruggeblikt en nagedacht worden over de successen en de tegenvallers. Een tegenvaller was de[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlJus is een van oorsprong Latijns woord dat saus of sap betekent. Het woord is via het Frans in het Nederlands terechtgekomen, vandaar dat het als /zjuu/ wordt[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlMijn moeder gebruikt al jaren verse braadworst voor soepballetjes. Erg handig en vooral onwijs lekker! Maar je kunt saucijzen natuurlijk ook gewoon in plaats[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIngrediënten 2 kg iets kruimige aardappelen 2 tenen knoflook 2 tl gedroogde oregano 6 el olijfolie 4 kipsaucijzen 1 courgette 1 aubergine 2 puntpaprika's[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 sjalotten (fijngesnipperd) 3 eetlepels olijfolie 3 zakken panklare spinazie (a 300 g) versgemalen zwarte peper 12 plakken achterham 4[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg kruimige aardappels (geschild en in stukken) 500 g rundergehakt 1 sjalot (gesnipperd) 2 teentjes knoflook (gesnipperd) 4 eetlepels[...]
Bron: ah.nlvoor 3 personen Knoflook, sjalotjes, ui, (verse) rozemarijn, (verse) tijm, tomaat, rode wijn, sinaasappelschil, cranberry compote/ jam, peper en zout (en[...]
Bron: smulweb.nlSnijbiet tomaat, snijbiet, sla, courgette, pompoen en aardappel Het is eind eind juni, en we hebben al flink geoogst van onze moestuin. Het weer werkt erg goed[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frJe mag mij àlles vragen in de keuken: geduldwerkjes (zoals piepkleine brunoise snijden) of precisieklusjes (ingrediënten tot op een gram afwegen), het kan mij[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be't Leven begint bij 40 zeggen ze wel eens. Wel, als dat zo is dan moet dat toch extra gevierd worden, die 40ste verjaardag ? En waar kan je dat beter doen dan[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.bevoor 2 personen 400 gram snijbonen 1 kleine ui of sjalotje 2 teentjes knoflook 1 flinke (Roma) tomaat (ontveld) 1 theelepel gedroogde tijm of een takje verse[...]
Bron: smulweb.nlUit deze lijst met recepten (van knipsels, kopietjes, uit kookboeken en van internet) wil ik 2x per week een brood gaan maken. Dus in 52 weken zou ik dan zo'n[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comNu de tijdsdruk van baan, paard verzorgen en andere "ongemakken" tijdelijk verdwenen zijn zit ik de hele dag in de catering! Maak een mengsel van mosterd,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl't Leven begint bij 40 zeggen ze wel eens. Wel, als dat zo is dan moet dat toch extra gevierd worden, die 40ste verjaardag ? En waar kan je dat beter doen dan[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.be