Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
(recipe in English? please scroll down) In de Italiaanse keuken wordt veel vaker kalfsvlees gebruikt dan hier in Nederland. Ik moet zeggen wij eten het ook[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 50 gr boter 1 kg stoofvlees, in lange repen gesneden zout en peper naar smaak 2 uien, in stukjes gesneden 1 theelepel gemalen[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen - 500 gram Goede biefstuk; bij voorkeur Ossenhaas maar een goedkopere variant kan zeker ook wel! (Biologische slager!!!) - 1 kleine ui - 50[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen 1kg lamsbout in stukken van 3+1/2 X 4+1/2cm stukken 1kg varkenshaas in zelfde formaat stukken 1kg ossenhaas (of ander biefstuk soorten) in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 500 gram Goede biefstuk; bij voorkeur Ossenhaas maar een goedkopere variant kan zeker ook wel! (Biologische slager!!!) - 1 kleine ui - 50[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 50g bloem 50g boter 50 ml cognac 100-200 ml runderboulion 1 teentje knoflook 0.5 potje groene peperbolletjes op vloeistof, niet gedroogd.[...]
Bron: smulweb.nlBij het opdoen van inspiratie voor een lekkere saus bij de hazenrugfilets, kwam ik verschillende baktijden voor hazenrug tegen. Een Brit maakt het wel heel[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIn de garage lag afgelopen zaterdag alweer de tweede haas binnen dit seizoen. Zondag was een mooie dag om er eens mee aan de slag te gaan: een flinke[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDit is bij ons thuis wel een van de favoriete recepten!! Heerlijk met een biefstukje van de scharrel slager en wat rijst. Je moet er wel even voor in de keuken[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlSommige dingen ontstaan in een oogwenk, zoiets als biefstuk Stroganov maar dan anders. De Fransen spreken over Stroganoff, het hoort rechtstreeks (in onze[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlIn maart 2013 deelde ik een blogje waarin ik uitlegde hoe je een perfecte biefstuk bereidt. Toen ik onlangs in mijn geschiedenis op zoek ging naar oude[...]
Bron: inaflowaroundtheworld.blogspot.comJodenhaas, longhaas en bavette zijn volgens Jeroen Meus en slagers die het kunnen weten een van de beste stukjes rundvlees die bestaan. Het zijn biefstukken[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 4 lamskoteletten * 4 lamsbiefstukjes uit de bil van elk 50g * 4 lamsworstjes of merguez * 4 plakjes spek (bij voorkeur pancetta) * 400g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 50 gr. trompettes de mort(gedroogd), 75 gr shii-take, 75 gr. cantharellen (niet gedroogd), 125 gr kastanjechampignons, 1 sjalotje, scheutje[...]
Bron: smulweb.nl4 reebiefstukjes boter 200 g witte druiven 200 g blauwe druiven 3etl bloem 1dl bouiilon 1eetl groende peperkorrels 1glas cognac zout/peper 0,5 dl rode port[...]
Bron: smulweb.nl