Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
voor 4 personen -1 wild kokijn (panklaar) -olie en boter -200 g buikspek in blokjes -300 g blanke champignons (in vieren gesneden) -2 sjalotten (fijn[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 3 el olijfolie, extra vergine 4 sjalotjes, fijngesneden 1 teentje knoflook, fijngesneden 450 g champignons, fijngesneden 3 el[...]
Bron: allrecipes.nlMijn zoon is gek op Crème Brûlée en wil dat het liefst met kerst ook als toetje eten. Maar om nou weer dezelfde Crème Brûlée te maken vond ik wat saai. Er[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIngredienten voor 4 personen : 8 eiers - 140 gr griessuiker - 8 lepels Marsala (eventueel Amaretto, of een andere, liefst zoete drank) -8 lepels droge witte[...]
Bron: smulweb.nlDeze keer geen tijd gehad om het vleesmalen te fotograferen. Om het vlees fijn te malen heb ik een prachtige en oerdegelijke Tsjecho-Slowaakse vleesmolen, ooit[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlMijn zoon is gek op Crème Brûlée en wil dat het liefst met kerst ook als toetje eten. Maar om nou weer dezelfde Crème Brûlée te maken vond ik wat saai. Er[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comZelfgemaakte ragout is lekkerder Mijn moeder houdt van pasteitjes met ragout. Toen ik opgroeide was het een gerechtje wat regelmatig werd gegeten. Alleen vond[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlZelfgemaakte ragout is lekkerder Mijn moeder houdt van pasteitjes met ragout. Toen ik opgroeide was het een gerechtje wat regelmatig werd gegeten. Alleen vond[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlvoor 4 personen 1 liter Visbouillon. Verse Bladpeterselie. Witte Vis (bijv. koolvis, kabeljauw). Laurierblaadjes. Safraan. Cayennepeper. 1 Ui. 4 Teentjes[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 1800 gr kippenbouten 25 gr bloem 30 ml extra vergine olijfolie, of zoveel als nodig 65 gr tomatenpuree 120 ml droge witte wijn[...]
Bron: allrecipes.nl500 gr uitgebeend vlees van eend, 500 gr varkensbuik, 100 gr rugspek (of beter eendevet of vet van een gans), 1 takje tijm, 1 laurierblad, 15 cl cognac of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 gram kalfsvlees, 300 gram speklapjes, 150 gram varkenslever, 1 eetlepel gelatinepoeder, 1 dl droge witte wijn, 2 eetlepels Cognac, 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -4 fazantfilets -1 sjalot -50 g boter -2 grote witlofstruiken -scheutje cognac -½ dl witte wijn -1 ½ dl bruine gevogeltefond -1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 panklare eend - zout Voor de vulling: 150 gr wit brood, zonder korst - 1 ½ dl melk - 100 gr gepelde amandelen - 50 gr rozijnen zonder[...]
Bron: smulweb.nl