Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 31 recepten
Ingrediënten Porties : 4 900 g bloemige aardappelen, geschild en in grote stukken gesneden 8 heel dunne plakjes parmaham, circa 125 g in totaal, zonder[...]
Bron: allrecipes.nlAls zowel de Allerhande als de Boodschappen geheel in het teken staan van de Franse keuken, dan moet er natuurlijk frans worden gekookt! Te beginnen met deze[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlDe Italiaanse keuken kenmerkt zich door eenvoud. Tot 1960 was Italië een arm en overwegend agrarisch land. De bevolking was gewend om alles wat “in het[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comDe Italiaanse keuken kenmerkt zich door eenvoud. Tot 1960 was Italië een arm en overwegend agrarisch land. De bevolking was gewend om alles wat “in het[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten 4 el ongezouten cashewnoten 200 g peultjes 1 komkommer 1 schaaltje groene aspergetips (100 g) 1 schaal biefstuk (2 stuks, ca. 325 g) 7 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 800 g sjalotten 4 takjes tijm 2 el olie 100 g witte basterdsuiker 2 el kraanwater 1 rol vers bladerdeeg (270 g, koelvers) zet alles op mijn[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 knolselderij 1 ui 1 teen knoflook 6 el olie 300 g quinoa 100 ml marsala (Italiaanse wijn) 1 liter paddenstoelenbouillon (heet, van tablet)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ui (fijngesnipperd) 1 teentje knoflook (geperst) 2 eetlepels olijfolie 3 trostomaten (fijngesneden) ½ zakje verse Italiaanse[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g groene asperges 5 el olijfolie 2 sjalotten (fijngehakt) 1 el balsamicoazijn chilipeper uit de molen 1 gerookte kipfilet (in keine[...]
Bron: ah.nlHOI! In mijn vorige blogpost las je al over mijn kerstavonturen, zodat ik deze hele blogpost kan gebruiken voor het recept van het hoofdgerecht van Eerste[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlIngrediënten 300 g zwarte quinoa 100 g aspergetips 2 el arachideolie 360 g pittige tofu roerbakreepjes 350 g zeer fijne doperwtjes 150 g rucolaslamelange[...]
Bron: ah.nlDe zon schijnt wat feller en met de huidige hoeveelheid vrije tijd, begint het moestuinieren nu bij mij te kriebelen. Ik heb er zin in. Ik zal minder vaak[...]
Bron: opnieuwbegonnen.blogspot.comAmai, ik ben nogal op dreef met mijn challenge . Dit is al het 6de gerecht dat ik klaarmaak uit de Knack Weekend en tot nu toe is alles even goed geslaagd.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOp mijn werk in Haarlem heb ik mijn nieuwe vriendinnetje E. ontmoet, iemand die ik per toeval ontmoette in de koffiehoek. Ze houdt net als ik ook van koken en[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlAsperges worden ook wel het witte goud genoemd. In Nederland zijn ze maar kort verkrijgbaar van eigen bodem en dus 'schaars' te noemen en vaak ook wat duurder[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlGoedemorgen leuke mensen! Je gelooft het niet, maar ik heb de afgelopen twee dagen gewoon buiten de deur gegeten. Je denkt: wat is daar speciaal aan ? Nou; ik[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl