Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
voor 4 personen 750 gram sukade 2 sjalotjes 2 teentjes knoflook 4 kemirienoten/ (alternatief macadamia`s) 1 tomaat 1,5 theelepel tamarinde pasta 2 rawit[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * Bobotie: - 1 kg mager lams- of rundsgehakt, (mag ook varkens/kalfsgehakt zijn) - 2 halfgrote uien, fijngesneden - 2 el zonnebloemolie - 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * Bobotie: - 1 kg mager lams- of rundsgehakt, (mag ook varkens/kalfsgehakt zijn) - 2 halfgrote uien, fijngesneden - 2 el zonnebloemolie - 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gram sukade 2 sjalotjes 2 teentjes knoflook 4 kemirienoten/ (alternatief macadamia`s) 1 tomaat 1,5 theelepel tamarinde pasta 2 rawit[...]
Bron: smulweb.nlVandaag heb ik een recept voor een vegetarische curry voor je. Een ideaal recept om restjes te verwerken. Zo had ik nog een halve blok tofu, een bakje zeekraal[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlDe Aziatische keukens hebben de laatste tijd weinig aandacht gekregen bij mij. Hoog tijd om daar wat aan te doen! Deze gebakken rijst kun je als bijgerecht[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlOngeveer 2 weken geleden heb ik hier een recept gepost voor börek van loempiavellen - en vandaag dus alweer. Je begrijpt het waarschijnlijk al, ik vind ze[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlNatuurlijk kun je kant en klare kipburgers bij de slager of in de supermarkt kopen, maar je kunt ze ook zelf maken. Het is helemaal niet zo moeilijk en je kunt[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlHertensate met Perzik-Yoghurtdip Ingredienten: 400 g Nieuw-Zeelands hertenvlees, uit de rug of van de bout 2 cm verse gember 2 teentjes knoflook 2 eetlepel[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlHet kookboek Blauw is vernoemd naar het gelijknamige restaurant in Utrecht en Amsterdam en geschreven en samengesteld door Meta van den Boomen: ze ging er in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlUit het kookboek Blauw: "Een terugkerende favoriet is geroosterde kip, oftewel ayam bakar. Een algemene benaming voor een gerecht dat in Indonesië in talloze[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSnelle Curry met grote Garnalen en Sugar Snaps Een nieuw vastigheidje in de Week van Sigi is de woensdagse lunch bij Saravana Bhavan. Op een vrij kansloze[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlPer persoon: 1 grote pijlinktvis (kalamaris) van 15 a 20 centimeter. Vulling: 2 sjalotjes 2 teentjes knoflook ¿ a 1 spaans pepertje (met of zonder[...]
Bron: smulweb.nl