Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Ingrediënten Porties : 4 150 gr chorizo, in kleine stukjes 2 eetl. plantaardige olie 3½ eetl. bloem 2 stengels bleekselderij, in kleine stukjes (bewaar[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 2 uien, fijngesneden 1 rode paprika, zonder zaden en fijngesneden 2 stengels bleekselderij,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 grote ui, in vieren gesneden 4 teentjes knoflook 5 cm verse gemberwortel, geschild 2 el zonnebloemolie 1 verse rode of groene[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 theel. plantaardige olie 1 grote ui, fijngesneden 3 tenen knoflook, uitgeperst 750 g ontbeende lamsschouder, vet verwijderd,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 20 100 gram bloem 175 gram boter 200 gram grof gehakte selderij 1 grote ui, grof gehakt 1 grote groene paprika, grof gesneden 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 1 kg verse okra of 1 groot blik okra 2 grote, fijngehakte uien, 2 grote tenen knoflook, 60 g boter of 3 eetlepels olie, 1 kg lams-, runds-[...]
Bron: allrecipes.nlAlweer een paar weken geleden was het voor mij een weekje met allemaal 'nieuwe' dingen op het menu. Heb jij wel eens verse artisjokken gegeten? Ik hoor niet[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlHet zal je niet verbazen als ik zeg dat ik veel kookboeken heb - heel veel kookboeken. Nee, ik zeg niet hoeveel, ik ben namelijk te lui om ze te tellen. En[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIn veel tropische keukens zijn pittige soepen erg geliefd. Niet echt voor de hand liggend als je bedenkt dat in onze streken vooral 's winters stevige soepen[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlJaren geleden kwam ik in een tijdschrift een recept voor gumbo tegen. Gumbo is een kruising tussen soep en stoofschotel die in het zuiden van de VS bereid[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIk ben dol op de Midden-Oosterse keuken, en in het bijzonder op die uit Libanon – toch een beetje het Frankrijk van de Levant, in culinair opzicht zeker.[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlIk ben dol op de Midden-Oosterse keuken, en in het bijzonder op die uit Libanon – toch een beetje het Frankrijk van de Levant, in culinair opzicht zeker.[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetl. olijfolie 2 uien, fijngesneden 2 tenen knoflook, fijngesneden 225 g lamsgehakt 1 tomaat, zonder de zaadjes, fijngesneden[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1 soepkip 125 g gedroogd vlees 6 tomaten 6 okra`s 1 aubergine 2 laurierbladeren 2 uien, fijngehakt 3 teentjes knoflook, fijngehakt 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 g gele spliterwten / linzen 1/2 madame jeanette, klein gesneden 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 el tomatenpuree 1 el geroosterde[...]
Bron: smulweb.nl