Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 2048 recepten
Ingrediënten 6 el olijfolie 1 duopakje aardappelschijfjes (700 g) 4 tonijnsteaks (a ca. 100 g) 1 blikje olijven gevuld met ansjovis (200 g) 150 g witte[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ciabattabrood (250 g) 1 ui 1 pakje goudsalami (ca. 145 g) 6 eetlepels olie 1 zakje aardappelschijfjes (450 g) ½ potje zwarte olijven[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 tomaat 1 rode paprika 1 rode peper 1 teen knoflook 8 eetlepels olijfolie (extra vierge) 2 eetlepels citroensap ½ zakje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ongesneden witbrood (bijv. Pain de Campagne) 4 kalfsentrecotes 3 eetlepel balsamicoazijn 1 zak rucola (sla, 75 g) 3 eetlepels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 2 1 varkensfilet 2 eetlepels sultana-rozijnen cognac 1 volle eetlepel geschaafde amandelen kruiden klontje boter Bereidingswijze[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 plakken tonijnfilet van 100 gr per stuk het sap van 1 citroen 30 groene asperges 3 cl balsamico 20 gr gekonfijte gember,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 1 eetlepel vloeibare (bak en braad (fles a 400 ml)) 1 schaal runderworstjes (chipolata) (300 g) 1 zak verse Italiaanse kruiden (20 g) 2[...]
Bron: ah.nlHet is al weer een paar dagen prachtig weer, we gaan verlangen naar ander eten, niet meer de winterse gerechten maar de lente op je bord. De eerste[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlIngrediënten 50 g walnoten 1 mespunt zeezout 2 appels (elstar) 1 theelepel witte-wijnazijn 2 eetlepels olijfolie extra vierge 1 zak rucola slamelange (80[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 1 krop ijsbergsla 1/2 komkommer 250 gram tauge 1 bosje koriander 250 gram champignons 2 eetlepels olie 1 eetlepel oestersaus 4 biefstukjes[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 150 ml olijfolie 1 kleine ui (gesnipperd) 300 g risottorijst (pak a 400 g) 1 blik tomatenblokjes (400 g) 750 ml kippenbouillon (van tablet)[...]
Bron: ah.nlVoorbereidingstijd: 30 minuten plus 1 uur koelen Bereidingstijd: 10 minuten Voor 2 - 4 personen 500 g visfilet zonder vel (kabeljauw, gewoon die uit de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl(recipe in English? please scroll down) In de Italiaanse keuken wordt veel vaker kalfsvlees gebruikt dan hier in Nederland. Ik moet zeggen wij eten het ook[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comvoor 4 personen 4 sneetjes wit- of bruinbrood, 2 eetlepels olijfolie, 1 teentje knoflook, 50 g pijnboompitten, 1 handpeer, 200 g (boeren)kaas, Leidse kaas,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 10 100 gr geschaafde amandelen 100 gr boter 4 sjalotten of 2 uien 100 gr bloem 2 el gedroogde tijm of dragon ¾ l melk 1¾ l[...]
Bron: allrecipes.nlIk kijk graag naar het programma De wilde keuken met Wouter Klootwijk. Twee weken geleden ging de uitzending over verse ongepelde garnalen. Deze ongepelde[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlHet is prachtig mooi weer en ik heb het rijk alleen! Niks moet, alles kan en mag. Een paar daagjes lekker vrij van m'n werk. Het lijkt alsof ik dit van te[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com"Er is er één jarig, hoera, hoera, dat kun je wel zien dat is híj." Hij wordt veertien jaar en het is óók hoera voor mij, want een verjaardag vraagt om een[...]
Bron: mangerie.blogspot.comEerst en vooral een bekentenis: dit is geen recept voor een echte salade Niçoise, ten eerste omdat hij veganistisch is en ten tweede omdat ik gewoon gebruikte[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.bevoor 6 personen GEMARINEERD KIPFILET VOOR DE GODEN Met de voorjaar kriebels in jouw beuk en een gewillige grill, tover jij deze satés tot goddelijke[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 5 gr (1/4 pak) eekhoorntjesbrood (Oil & Vinegar) 1 pompoen van ongeveer 1kg 250 g kastanje champignons 2 rode uien 3 tenen knoflook 200 g[...]
Bron: smulweb.nlAls boerenkool ontkiemd of doorschiet, hebben ze van die schattige kleine zachte blaadjes. Wist je dat je deze heel goed rauw in een salade kan eten?! Ik was[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlvoor 2 personen 2x tonijn uit blik op olie basis, zakje rucola sla, 2 rode uien, paar zongedroogde tomaatjes op olie, spaanse peper, mango, komkommer,[...]
Bron: smulweb.nlWilde rijst klinkt gevaarlijk. Alsof je als een jager het bos in moet om het te zoeken onder loof en struikgewas. Van de platgetreden paden af het onbekende[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlEen lekkere variatie op mijn witlofsalade met mandarijnen en spekjes die hier nog steeds regelmatig op tafel komt. Deze keer heb ik de witlof gemengd met[...]
Bron: gewoonlekkerkoken.blogspot.nlAls ik ergens lunch kijk ik vaak of ik hem kan vinden op de kaart: tonijnsalade. Heerlijk vind ik dat! Het leuke is dat hij ook heel makkelijk zelf te maken[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIngrediënten Porties : 10 30 asperges AA 1 klontje boter 1 schepje suiker 10 sliptongetjes 20 gamba’s 2 eiwitten 1 dl room snuf zout 300 gr wilde[...]
Bron: allrecipes.nlIk ben gek op tonijn. Ik heb diverse recepten voor het bereiden van deze vissoort maar het onderstaande recept is veruit favoriet de afgelopen tijd. Omdat ik[...]
Bron: inaflowaroundtheworld.blogspot.comWie wat bewaard heeft wat. Het is een oud gezegde , maar nog altijd waar. Ik ben een echte bewaarder, niet zozeer een verzamelaar van allerhande mooie dingen,[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 1 knoflookteentje, fijngesneden 4½ tl sojasaus 1 tl arachideolie 2 dikke stukken magere runderlende, circa 450 g in totaal,[...]
Bron: allrecipes.nlKerstkransje erbij? De pan gesmolten kaas is meestal niet het probleem, maar wat eet je nou eigenlijk het beste bij een kaasfondue? Even wat ideeën op een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen Verse Kabeljouw Filet of Diepvries Kabeljouw. Reken per persoon ongeveer 1 1/2 ons vis. ( Dus voor 4 personen is dat 600 gram.) Sap van een[...]
Bron: smulweb.nlRösti is een Zwitsers aardappelgerecht, een soort aardappelkoek die als bijgerecht wordt gegeten bij groente en vlees. Er bestaan diverse recepten voor rösti.[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlvoor 4 personen 400 gr. geschilde aspergepunten 1 ltr. water 1 ½ dl. slagroom 5 dl. pilsener bier 5 eierdooiers 1 thl. milde kerriepoeder zout en vers[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 3 eetlepels olijfolie extra vierge 1 theelepel rode-wijnazijn 1 theelepel mosterd (pittig) 1 zakje verse peterselie ((30 g), fijngesneden) 1[...]
Bron: ah.nlvoor 5 personen - 1 ½ kg aardappelen (kruimig) - 200 gram gemengde sla - ½ bosje lente ui - ½ bosje peterselie - ½ camembert - 50[...]
Bron: smulweb.nl1250 gram krieltjes 300 gram bacon 1 rode paprika 1 struik bleekselderij 3 lente-uitjes 1 krop (ijsberg)sla 4 takjes peterselie 50 gram roquefort 2 bekertjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g kippengehakt 4 broodjes broodkruim (van 2 sneden witbrood) sla, gemengde 1 tomaat (grote) ½ komkommer 1 teen knoflook (geperst) 2[...]
Bron: smulweb.nlSalades, what can I say...ik hou ervan! Ik zet regelmatig een maaltijdsalade tijdens de lunch of diner op tafel. Heerlijk, zeker bij warm weer want dan heb ik[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlIngrediënten 1 bakje koriander ((15 g), fijngesneden) 2 el pijnboompitten (bakje 100 g) 2 limoenen (schoongeboend) ½ el pikante paprikapoeder 2 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zakje rucola (sla, 40 g) 50 g Parmezaanse kaas (geraspt) 2 el pijnboompitten 6 el olijfolie 1 venkel 2 pakjes carpaccio (a ca. 125 g) zet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 1 runderrollade (ca 2 kg) 2 potjes (elk 100 g) Engelse mosterd 1.25 kg zout Voor de saus 1 bekertje (ca. 225 ml) slagroom 2[...]
Bron: allrecipes.nlJa de pan met risotto werd weer uitgeschraapt.... dit keer at er nog iemand mee dus ik had een ruime hoeveelheid klaar gemaakt... dacht ik ;)... nou hadden we[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlvoor 4 personen 300gr:spinazie 2 eetlepels boter 1 kleine zeer fijngesnipperde ui 2 avocado′s 2 gepelde hardgekookte eieren worcestersaus of aroma[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 eieren 1 teentje knoflook 1 sjalot 2 zakjes verse munt 1 zakje verse peterselie 1 eetlepel grove mosterd 2 eetlepels kappertjes 1 eetlepel[...]
Bron: ah.nl150 g gehakt 25 g doperwten uit de diepvries 1 vel zeewier (onder de naam Yaki Sushi Nori) 3 g zout 1 draai van de witte peper molen zuiveringszout (koeksoda/[...]
Bron: smulweb.nl