Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 247 recepten
voor 4 personen Gepofte aardappelen 4 grote aardappelen (geschrobd) en 15 minuten gekookt 3 middelgrote uien (in dunne repen gesneden) 2 tl knoflookpoeder 3[...]
Bron: smulweb.nlNa een semi-zakelijk dagje Gouda vol hectiek, zoeven de Man en ik rond half vijf snel richting Zeeland. Met in ons achterhoofd de afspraak om half acht. Geen[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comJammer, mijn vakantie zit er helaas weer op. 16 jaar geleden had ik voor het laatst op de ski’s gestaan. Gelukkig is skiën net zoals fietsen of zwemmen.[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 2 personen 2 schnitzels (kalfsschnitzel is het lekkerste, maar varkensschnitzel is ook heel lekker!) 1 rode, groene en gele paprika 1 flinke ui 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Met dille: 8 middelgrote rijpe tomaten bovenkant afgesneden en uitgeholt. 250 gr langkorrel rijst. 8 sl olijfolie. 2 sl dille fijngehakt. 2 sl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 enkele kipfilets 8 dunne plakken Parma ham of andere rauwe ham 1 grote bol (liefst buffel) mozzarella 50 gram Parmezaanse kaas (vers[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 varkensschnitzels, ongepaneerd 4 el bloem 2 eieren, losgeklopt 75 gr paneermeel Peper Zout 1 t paprikapoeder 500 ml zonnebloemolie 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen 1 klapstuk van 500 gram 2 dl rode wijn (of ¼ liter) 1 runderbouillonblokje ½ liter water 10 jeneverbessen 1 teentje knoflook 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 24 2 zakjes droge gist 60 ml handwarm water 1½ theelepel zout 350 ml melk 60 gr suiker 50 gr instant aardappelpureepoeder 120 ml[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 750 g jonge nieuwe aardappelen, geschrapt 12 sardines, circa 1,5 kg in totaal, schoongemaakt 100 g verse volkoren broodkruimels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 3 2 theelepels olijfolie 1 grote ui, in halve ringen een paar teentjes knoflook, geschild en heel klein gesneden 1 pond soepvlees[...]
Bron: allrecipes.nlKerstkransje erbij? De pan gesmolten kaas is meestal niet het probleem, maar wat eet je nou eigenlijk het beste bij een kaasfondue? Even wat ideeën op een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 6 personen GEMARINEERD KIPFILET VOOR DE GODEN Met de voorjaar kriebels in jouw beuk en een gewillige grill, tover jij deze satés tot goddelijke[...]
Bron: smulweb.nlEen van de weinige restaurants in Nederland waar alles om salades draait is SLA . Waar vind je die anders dan in Amsterdam? Welkom in het paradijs voor[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlEerst en vooral een bekentenis: dit is geen recept voor een echte salade Niçoise, ten eerste omdat hij veganistisch is en ten tweede omdat ik gewoon gebruikte[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.be(recipe in English? please scroll down) In de Italiaanse keuken wordt veel vaker kalfsvlees gebruikt dan hier in Nederland. Ik moet zeggen wij eten het ook[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comVoorbereidingstijd: 30 minuten plus 1 uur koelen Bereidingstijd: 10 minuten Voor 2 - 4 personen 500 g visfilet zonder vel (kabeljauw, gewoon die uit de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten 6 el olijfolie 1 duopakje aardappelschijfjes (700 g) 4 tonijnsteaks (a ca. 100 g) 1 blikje olijven gevuld met ansjovis (200 g) 150 g witte[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ciabattabrood (250 g) 1 ui 1 pakje goudsalami (ca. 145 g) 6 eetlepels olie 1 zakje aardappelschijfjes (450 g) ½ potje zwarte olijven[...]
Bron: ah.nlvoor 5 personen - 1 ½ kg aardappelen (kruimig) - 200 gram gemengde sla - ½ bosje lente ui - ½ bosje peterselie - ½ camembert - 50[...]
Bron: smulweb.nlRösti is een Zwitsers aardappelgerecht, een soort aardappelkoek die als bijgerecht wordt gegeten bij groente en vlees. Er bestaan diverse recepten voor rösti.[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlIn 1976 zette ik mijn eerste schreden op het pad naar zelfstandigheid. In datzelfde jaar ontdekte ik dat papa kok van beroep was (geweest) en dat ik dat[...]
Bron: eetplezier.blogspot.com